reklama
.Aneta.
Fanka BB :)
asaiczek przeczytaj regulamin, to Ci trochę pomoże 
sali no chyba sobie jaja robisz? Tak tanio???!! To u nas w tamtym roku było ponad 500 zł, a teraz to nawet nie wiem
kasiek ja jak bardzo chcę spać to też włączam jej bajkę i sobie pół godziny jeszcze pośpię.
Zuzia za to mówi, że ona wolała Peppę
Malwina oo nic nie wiem o tych dofinansowaniach, to może i u nas coś takiego jest, chyba trzeba by było się przejść i popytać
wiem, że w tamtym roku ponad 500 zł było.
snoopy może Oliwka czeka aż się przeprowadzicie
a może na Dzień Dziecka wyjdzie, albo Dzień Matki :-)

sali no chyba sobie jaja robisz? Tak tanio???!! To u nas w tamtym roku było ponad 500 zł, a teraz to nawet nie wiem

kasiek ja jak bardzo chcę spać to też włączam jej bajkę i sobie pół godziny jeszcze pośpię.
Zuzia za to mówi, że ona wolała Peppę

Malwina oo nic nie wiem o tych dofinansowaniach, to może i u nas coś takiego jest, chyba trzeba by było się przejść i popytać

snoopy może Oliwka czeka aż się przeprowadzicie

aleksandra87
Mam kryzys z M. jestesmy pokłóceni , on ciągle mówi , że nic nie robie a jak znalazłam cos to powiedzial , że nie będzie go żeby zostać z małym . Jestem wkurwiona i zarazem smutna , nie mam wsparcia ciągła krytyka mam dosyć najchetniej bym spakowała młodego i siebie i heja . Ale nawet nie mam gdzie .
Siostra ma zostac z Kapim jak pójde na rozmowe , ale to na co mu ojciec zwyrodnialec !!!!!!!!!! Nie wiem juz co robić .
Odechciało mi sie wszytskiego a taka byłam zadowolona jak zadzwoniła ;(
***** jeszcze właścieciel mieszkania ma byc o 16 z agentka żeby je obejzała nosz mnie zaraz cos trafi !! a mieli byc za 3tyg .
A mój M. co na to "mam to wszystko w dupie " ;/
Siostra ma zostac z Kapim jak pójde na rozmowe , ale to na co mu ojciec zwyrodnialec !!!!!!!!!! Nie wiem juz co robić .
Odechciało mi sie wszytskiego a taka byłam zadowolona jak zadzwoniła ;(
***** jeszcze właścieciel mieszkania ma byc o 16 z agentka żeby je obejzała nosz mnie zaraz cos trafi !! a mieli byc za 3tyg .
A mój M. co na to "mam to wszystko w dupie " ;/
sali04
Mama-to moja kariera
NO serio
Kazde prywatne kosztuje w granicach 350 zł.nie słyszałam o drozszym wśród moich znajomych których dzieci uczeszczaja do przedszkoli...ja za Tymka tez placiłam 340 zł
Aleksandra wspólczuje najgorsze jak nie ma sie wsparcia;/Mam nadzieje ze to chwilowy kryzys;(
Kazde prywatne kosztuje w granicach 350 zł.nie słyszałam o drozszym wśród moich znajomych których dzieci uczeszczaja do przedszkoli...ja za Tymka tez placiłam 340 zł
Aleksandra wspólczuje najgorsze jak nie ma sie wsparcia;/Mam nadzieje ze to chwilowy kryzys;(
Ostatnia edycja:
umi2
NO serio
Rekrutacja do przedszkola Weldon KIDS

sali04
Mama-to moja kariera
Te co sa koło mnie nie maja cennika na stronie ale te są z Bydgoszczy :
Przedszkole Niepubliczne "ELF" - Start
Płatności - Przedszkole Iguś
I takie ceny sa wszedzie.
Przedszkole Niepubliczne "ELF" - Start
Płatności - Przedszkole Iguś
I takie ceny sa wszedzie.
reklama
.Aneta.
sali to naprawdę tanio u Was. Nie wiem dlaczego u nas takie ceny, może dlatego, że dużo dzieci chętnych a przedszkoli mało i tak czy inaczej rodzice płacić będą, bo nie mają wyboru jak do pracy chcą iść 
żeby nie było, że wymyślam:
http://www.educhatka.pl/cennik/punkt-przedszkolny/
http://sloneczkotrzcianka.com.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=103&Itemid=488 tu trzeba kliknąć na cennik.

żeby nie było, że wymyślam:
http://www.educhatka.pl/cennik/punkt-przedszkolny/
http://sloneczkotrzcianka.com.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=103&Itemid=488 tu trzeba kliknąć na cennik.
Ostatnia edycja: