reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

A my mieliśmy najpierw wizyte rodziców, potem byliśmy u teściowej, później u ciotki, potem u mechanika, teraz wujek M przyjechał... I tak kurcze robie zupe już od 15 :-p:-p:-p.

Młoy coś narzekał że go uszko boli... Ok 17 było... Chcieliśmy na IP jechac ale przeceiż tam o 18 jest więc dałam mu przecibólowy i czekaliśmy żeby jechac, a jemu przeszło :dry:. Albo udawał bo humoru nie miał (wychowawczyni w przedszkolu naskarżyła że był niegrzeczny) i jak moi rodzice pojechali to nagle cudowne uzdrowienie, albo syrop pomógł w 10min:sorry2::sorry2::sorry2:. Zobaczymy czy w nocy coś bęzie jak coś to do 12 mam auto...

DOROTAR ale po co nerwy... Przecież SALI napisała żeby Buterflu napisała jaka była jej historia bo nie rozumiała o końca o co chodzi z cierpieniem Buterfly...

BUTERFLY tobie oczywiście współczuje i życzę ci aby jak najszybciej fasolka się pojawiła...

A my za chwile (jak wójek pojedzie) musimy spalic wiązanke (KASIEK tu też jest taki obyczaj), Młoego zaraz o wyrka, a ja się objałam truskawkami, rodzice mi przywieźli... I wiecie co wam powiem- jak jutro dalej będzie tak zimno to będziemy musieli napalic w kominku :szok::szok:

reklama
asiaczek18 a dlaczego zarejestrowałaś sie pod inną nazwą??
dla mnie to troszkę dziwne...
mimo to współczuję Ci straty i trzymam kciuki za kiolejną fasolinkę &&&&&&&

młoda widze że dużo zmian u Ciebie... Rafałek piekny i duzy .. :-) pisz częsciej z nami bo Cie wylejemy :-p hahaha

Hernbata mała jest BOSKA !@!!!!!!

sali buahahah :-) dobrze to ujęłaś :-D młoda duchem :-p ile miałas lat jak zaszłaś w ciążę??

vegas no jakoś trzeba to wytłumaczyć ;-) hahah

a ja przeziębiona.. jak już chyba pisałam...
ak mnie rano dopadło ze masakra.. teraz wzięłam leki i już lepiej troszkę :-) więc wpadłam popisac z wami :-)

Vikamcia zarejestrowałam się pod inną nazwą bo nie wiem czy BB nie przechowuje nicków i poczty - bo czasami ktoś nie ma już konta a piszę że nick login czy coś jest już zajęte

butterfly no nie wiem, ja zmienilam konto i login ktory kiedys mialam jest jak najbardziej dostepny...
kasiaF spalenie ma przyniesc pomyslnosc? :) tu tez chlodno jak nie wiem...

Anetka noooooooooo i upały mi są potrzebne bo mam beżową sukienkę na wesele i przydałaby się ładna opalenizna;) ooo teraz w takiej wystąpię:p Galeria: Siła tiulu sukienka H&M (3/3) - SNOBKA

KasiaF mam nadzieje że nic mu nie jest:) Oooo fajnie że u Was też taki zwyczaj:)
1.jpg2.jpgDSC01961.jpg no po prostu świetnie się paliło na zmywacz:)

Kamcia
zdrówka:)

Herbata tak szczęście w małżeństwie może i zabobon ale ile przy tym śmiechu jest. Ale nawet jeśli nie spalić nie powinno się przechowywać bukietu ślubnego;/

Ostatnia edycja:
Hej wszystkim. Dziękuje za tak wspaniałe słowa !! Naprawdę.. Mówiąc szczerze jestem zaskoczona tak miłym przyjęciem ! :) Baaardzo dziękuje.. A dla Dari, z tego co wiem szukamy rodziny zastępczej.. Szkoda tylko, żeby rozdzielać ja z rodzeństwem..

A dzisiaj trochę stresu - wykończenia kuchni.. Na szczęście humor poprawił mi mój brat podczas wyjścia do kina.. Złapał mnie za rękę i powiedział :" Wiesz, nie martw się.. Ja Cię bardzo kocham, i Iwo na pewno też.. A kuchnia i tak będzie śliczna." Łezka w oku.
Mam tylko z nim mały problem.. Ostatnio bardzo obrzydziły go warzywa.. Twierdzi, ze mu nie smakują, że woli mięso.. A warzywa jedzą tylko cieniasy.. Myślę i myślę.. A może wy mi coś poradzicie? Próbowałam nawet troszkę pobawić się w artystę i robić zwierzaki z warzyw ale nie przyniosło to dużego efektu :(

KasiaF dlaczego spalić? Ja swoją zostawiłam :) I nadal wszystko ok :)

Ostatnia edycja:
Ja tam wyrzuciłam jak zwiędnął ;)
Nie jestem przesądna nie wierze w zabobony co ma sie stac to sie stanie żadna siła tego nie zmieni bez jaj!!

reklama
Do góry