reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kamcia oj pomogło pomogło:)

Milena
moja była do końca ale jak już urodziłam wzięli Dominikę to stanęła przy ścianie osunęła się i kucnęła i to nie z tego że źle się fizycznie poczuła czy jej słabo bo jest pielęgniarką i różne rzeczy widziała ale z niemocy bo mi się w pewnym momencie uwaliło że ona może coś mi pomóc i zaczęłam ją prosić żeby mi coś podała:p A ona nawet nie mogła się odezwać bo to nie jej szpital ani nic i z tego cierpienia że jej dziecko cierpi.

Ale dobrą ogórkową zrobiłam dzieciaki wtryniły po dwa talerze myślałam że ostatnie się na jutro a widzę że w garnku ledwo ledwo:p

reklama
hejka
papitka jajku jaki uroczy szkrab:)
milena na pewno dotrwasz do terminu dasz rade i życzę szybkiego porodu:)
magda trzymam kciuki aby @ nie przyszła &&&

uff jak gorąco wczoraj byłam u tesciowej (bo ja tymczasowo u tego wójka co w szpitalu na gosp mąz robi za niego) i była sąsiada u niej i mnie zje***a ze moja corka jest za gruba ostro co? ja mówie ze to moje dziecko i dla mnie jest w sam raz a ona twardo że jej zdaniem jest za gruba. ja już rano z mała na zakupkach byliśmy w mieście wróciliśmy kąpiel i niki śpi a ja na obiadek fasolke szparagową ugotowalam z zasmażką z bułki tartej i masełka he:) zawsze jakaś odmiana. a co do madzi to szkoda mi tego dzieciaczka brak słow na jej matke:(

Witam.
te upały mnie wykanczają.
dzieciaki dzisiaj w domku bo źle rano się czułam i nie mogłam zawieźć ich do przedszkola. nie pisałam Wam ale Mareczek już ładnie sobie spędza tam czas tylko zaczyna płakać kiedy orientuje się ze mnie nie ma.
no a ja dzisiaj ledwo żyłam tak do 13. słabo mi było i jak tylko się kładłam to zasypiałam. ale wypiłam kawkę mocną z mlekiem to jakby odeszło.

Milenaa łączę się w bólu i męczarni w te upały. ja leżąć się pocę a co dopiero coś robiąc.:-D no ale u ciebie już tuż tuż.:tak:.

witam nowe mamy.

co do imion to ja teraz nim wybrałam to jeszcze poszperałam po znaczeniach tych które najbardziej mi się podobają i został Bartek.:tak:.

KAmcia Jak można świętować czyjeś urodziny bez solenizanta?:-D:-D.
ola powodzenie a odpieluchowaniu.
papitka no to ci daje synek pospać czasami w nocy.
okatkaoo a ty to już kilka razy się nam przedstawiałaś.:tak:.
młodamamusia1 jak po wizycie?
kasiek mi wczoraj też często net padał, z resztą od kilku dni mam problem.. ale to chyba wina routera.

Witam z pracy ;-)
U nas deszczowo od rana niestety ...
W przyszłym tygodniu mam zamiar z Niną sobie na mini wakacje jechać na 2 dni chociaż więc 3majcie & za pogodę w poniedziałek-wtorek ! :-p

MILENAAA - ja mam to samo ciągle bym spała :dry:

MAGDA - no to już się nie mogę poniedziałku doczekać i wieści od Ciebie :-D :-)

KASIEK - zjadła bym ogórkową !

MIRABELKA - a ile Twoja dziecina waży ? wiesz może nie mówiła tego złośliwie ? niestety w tych czasach naprawdę takie niektóre dzieci tłuste są w tak młodym wieku że przykro się patrzy i warto szybciej reagować ja jak zauważyłam że Nina strasznie tyje jak miała jakoś 11 miesięcy odstawiłam jej kaszkę (zamiast 2 razy dziennie tylko raz ) i od razu było lepiej nie przybierała tak na wadzę a żyje i ma się dobrze :sorry: ja akurat tez jestem przeciwko tuczenia dzieci bo później tego nie zgubią i będą się męczyć przez rodziców którzy mówią własnie "to moje dziecko i będę je karmiła jak mi się podoba" tylko czy chcesz żeby Twoje dziecko było wystawione na pośmiewisko i miało problemy zdrowotne ? piszę to oczywiście jeżeli dziewczyna miała faktycznie powód by mówić Tobie że mała za gruba jest jak na swój wiek nie mam pojęcia ile waży przecież :-)

EWI - Bartek ładne imię :-) podoba mi się i mam sentyment :-D mój pierwszy "chłopak" w przedszkolu :-D i później moje pierwsze zauroczenie w gimnazjum :-D:-D:-p

hej

Ja na drugie mam dagmara i troche opis pasuje do mnie.. ;p

Wampi będę 13 wieczorem spowrotem
14 musze badania zrobić a 15 święto jakieś a 16 wizyta.

ciekawe czy moj bedzie panikowal przed porodem narazie jest spokojnie.

Witam ookatkaoo1993
jak fajnie że szybkie porody miałyście (co niektóre) ja też tak chce.

3 majcie sie jak wróce z nad morza to się odezwę. buziaki. jutro wyjazd.

Wampi Dziękuje Ci bardzo:tak::tak::tak: Jak tyle z was życzy mi szybkiego porodu to ja już moge iść :-D:-D:-D:-D Choć ja tam wole nastawić się na długi ( żeby psychicznie i fizycznie być gotowa na wysiłek ) A jak będzie krótki to cud :tak::tak:
Ewi no ja juz końcóweczka , ty też już powolutku zbliżasz się do rozwiązania :tak:też leżąc się ze mnie leje :no: Próbuję odpoczywać kładę się, a wcale nie odpoczywam :-D:-D Bartuś ładne imię :tak::tak::tak::tak:
Feme Kciuki za pogode &&&&&&&&&&
malenstwo Udanego wyjazdu :)) Tez urodzisz szybciutko &&&&&&

Mi słabo , grzmiało już myślałam ze chłodniej się zrobi a tu duuchota jeszcze gorsza :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Moj P sam nie wie jakie chce imię dla małej , nic tylko go zabić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Powiedziałam mu że jak nie zdecyduję się , to będzie '' Modliboga '' hahahaha . Mykam z P posiedzieć .. Wejdę wieczorkiem kochane :*

Nawet dwa, bo i kościelne (Wniebowzięcie Najświętszej Maryi Panny, Matki Boskiej Zielnej) i państwowe (Święto Wojska Polskiego, Cud nad Wisłą) ;-) a się tak wymądrzam, bo mam w tym dniu urodziny :-p:-D

Trzymam kciuki za badania i wizytę, no i pisz jak wrócisz co u ciebie.

ok odezwe sie napewno. bede na ggg tez i na nk i fb bo w tel.

dobrze wiedzieć o urodzinkach :D

MILENAAA - nie ma co myśleć porody są różne cięższe i lżejsze ale jedno jest to samo ...szybko o tym wszystkim zapominasz mając już swoją "nagrodę" przy sobie ;-)
...A macie chociaż jakieś opcję co do imienia czy całkowita pustka ? :-p

Wampi Ty to prze miła kobitka jesteś :tak::tak::tak: A mnie nie przerażają historie z porodów :) jestem pozytywnie nastawiona. Właśnie jeszcze tyle kciuków tu będzie ze gładko pójdzie :-)
femme pisałam już . ;p Miała być od początku Karolinka z pewnych względów . Ale P. chciał Natalkę , po czym zaczęło mi się to imie podobac , jak juz sie przekonałam to on wrócił do Karolinki :) A ostatnio wpadło mi do głowy Lilianka ( ale mój P jest nastawiony do tylko i wylącznie typowo polskich imion ) :) Także jedno z trzech zapewne będzie ..

Burza przeszła , i dalej dusznoo :no::no::no::no::no:

reklama
Do góry