reklama
M
malenstwo20
Gość
to normalnie , może robic nawet co kilka dni![]()
ufff bo sie martwilam ze bede musiala czopka mu dac a nie chcialabym bo sie przyzwyczailby i potem bylby problem
dziekuje za odp
Alutka20
Zaciekawiona BB
Pepitkaa rozumiem że się denerwujesz, bo też miałam problem kiedy załatwialiśmy chrzest, najpierw chodziliśmy trzy razy żeby zastać księdza bo albo go nie było ale przyjmował krótko a zawsze pełno ludzi, a kiedy nas już przyjął odmówił nam chrztu bo my chcieliśmy w sobotę ze względu na gości ale jego reguły nie pozwalały mu zrobić wyjątku bo chrzci tylko w 2 i 4 niedziele miesiąca, jak to powiedział na kasie i opini ludzi mu nie zależy i stwierdził że dziecko powinno uczestniczyć we mszy a nie tylko przyjąć sam sakrament, musieliśmy więc małego chrzcić w parafii mojego narzeczonego ale tam już na szczescie problemu nie było ksiądz się zgodził od razu jeszcze kilka dni po tym jak byliśmy u niego zadzwonił do nas i powiedział że zrobi małemu osobną msze o której nam godzinie pasuje taka tylko dla rodziny krótka żeby dzidzi nie musiało długo w kościele wytrwać
życzę Wam powodzenia

23may super że z małą lepiej. zdrówka!
Mamawarszawa super że dołaczyłas im więcej mamusi tym weselej, witaj. Wstaw zdjecia dzieciaczka

23may super że z małą lepiej. zdrówka!
Mamawarszawa super że dołaczyłas im więcej mamusi tym weselej, witaj. Wstaw zdjecia dzieciaczka
Alutka20
Zaciekawiona BB
malenstwo20 moj maluszek do 4 miesiąca nie robił kupek codziennie różnie bywało dawałam czopek(Viburcol drogie ale najlepsze) tylko wtedy gdy widziałam,że się męczy i płakał bo go bolał brzuszek mały się nie przyzwyczaił do nich, po 4 miesiącu robi już kupki regularnie codziennie czasem nawet dwie lub trzy w ciągu dnia:-)możesz również sprobować herbatki ułatwiającej trawienie gdyby dzidzi było niespokojne i dłużej kupki nie robiło...
kasiek88kasiek dużo zdrówka
EWI44 słodziak z małego;-)
kasiek88kasiek dużo zdrówka
EWI44 słodziak z małego;-)
Byłam dziś w urzędzie załatwić kilka spraw i się wkurzyłam
odsyłali mnie od pokoju do pokoju. na szczęście na końcu trafiłam na porządną babkę i dzięki niej cokolwiek załatwiłam.
Mam pytanie... czy któraś z mamuś wie coś na temat wstrzymanych operacji w IMiD w Warszawie???
Interesuje mnie to bo 01/07/2013 moja Oliwia ma mieć tam operację i tak się zastanawiam czy dojdzie do skutku?
Happymum20 na pewno Dennis szybko wyzdrowieje
Papitkaa przykro mi, że nic nie załatwiliście z chrztem. My mieliśmy problemy jak chcieliśmy ochrzcić córę. I niestety nie dogadaliśmy się z księdzem i jest chrzczona w innej parafii. Teraz było ok bo już inny ksiądz jest
MamaWarszawa Witaj
23may super, że córcia już się lepiej czuje
Kasiek88kasiek zdrówka życzę
Ewi44 śliczne dzieciaczki
odsyłali mnie od pokoju do pokoju. na szczęście na końcu trafiłam na porządną babkę i dzięki niej cokolwiek załatwiłam.Mam pytanie... czy któraś z mamuś wie coś na temat wstrzymanych operacji w IMiD w Warszawie???
Interesuje mnie to bo 01/07/2013 moja Oliwia ma mieć tam operację i tak się zastanawiam czy dojdzie do skutku?
Happymum20 na pewno Dennis szybko wyzdrowieje
Papitkaa przykro mi, że nic nie załatwiliście z chrztem. My mieliśmy problemy jak chcieliśmy ochrzcić córę. I niestety nie dogadaliśmy się z księdzem i jest chrzczona w innej parafii. Teraz było ok bo już inny ksiądz jest
MamaWarszawa Witaj
23may super, że córcia już się lepiej czuje
Kasiek88kasiek zdrówka życzę
Ewi44 śliczne dzieciaczki
Ostatnia edycja:
Herbata
Fanka BB :)
Asik to super ze maly się już czołga. Gratuluje, teraz będzieszmiala oczy dookolna glowy :-)
Papitka mam nadzieje ze jednak chrzciny dojda do skutku. 3mam kciuki!
Kasiek zdrowia dla Ciebie!
Maleństwo przy cycku to dziecko może raz i na 6 dni. Jeśli brzuszeknie jest twardy to nie przejmuj się.
Ewi maly sliczny. Już zapomniałam ze dzieci mogą być takiemale ;-)
Papitka mam nadzieje ze jednak chrzciny dojda do skutku. 3mam kciuki!
Kasiek zdrowia dla Ciebie!
Maleństwo przy cycku to dziecko może raz i na 6 dni. Jeśli brzuszeknie jest twardy to nie przejmuj się.
Ewi maly sliczny. Już zapomniałam ze dzieci mogą być takiemale ;-)
reklama
G
guest-1673535084
Gość
Hello dziewczyny. Witam sie w nowym roku, dawno mnie tu nie bylo, z racji tego ze troche zagoniona bylam, raz u tesciow raz w domu... Moj dzis wyjechal, troche sie poplakalam przy tym jak zegnal sie z Nikolą, to chyba jest najgorsze. W sylwestra wybralismy sie na dyskoteke, moi rodzice zostali z mala. Na poczatku mialam wyrzuty sumienia ze ja zostawiam, ale na drugi dzien sie cieszylam bo wkoncu sie rozerwalam i troche odpoczelam bo sie wyspalam w Nowy Rok 
Papitka biedny Kubuś

My chrzciny mielismy miec najpierw 6 stycznia potem w lutym, ale ta druga data chyba tez nie dojdzie do skutku. Wszystko przez wyjazdy mojego, ale chrzest nie zając, nie ucieknie... :-)
Malenstwo sliczny Jaś, sliczna mama ;-) moja niestety na MM wiec nie pomoge
Ewi slodziak
Mamawarszawa witam
Dziewczyny, musze sie czyms pochwalic. Moj coraz czesciej zaczyna gadac o slubie
Tylko tu jest dylemat, czy cywilny czy konkordatowy ?? Zawsze marzylam o sukni krolewny i weselu ale z drugiej strony to kupa kasy bo moj A ma duza rodzine..
Papitka biedny Kubuś
Malenstwo sliczny Jaś, sliczna mama ;-) moja niestety na MM wiec nie pomoge
Ewi slodziak
Mamawarszawa witam
Dziewczyny, musze sie czyms pochwalic. Moj coraz czesciej zaczyna gadac o slubie
Tylko tu jest dylemat, czy cywilny czy konkordatowy ?? Zawsze marzylam o sukni krolewny i weselu ale z drugiej strony to kupa kasy bo moj A ma duza rodzine..Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 6 tys
- Wyświetleń
- 422 tys
- Odpowiedzi
- 4
- Wyświetleń
- 2 tys
- Odpowiedzi
- 4 tys
- Wyświetleń
- 247 tys
- Odpowiedzi
- 4 tys
- Wyświetleń
- 317 tys
Podziel się:

haha ale śmiechu było bo nie wiedział co sie dzieje i miał taką minkę jakby chciał przeprosić.