reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dziewczyny ale nudyyy.. Jula leży i bajke ogląda, znowu ja katar złapał ;//

happymum a jakie to spaghetti ? Julka to lubi tylko makaron spaghetti ;D

a Wam jak niedziela mija?

reklama
23may-to takie spaghetti z przepisu mojego ukochanego z marchewka... mój mały je uwielbia...jeśli chcesz dam tobie przepis...jest przepyszne...

u mnie jako tako....rano carboot, później śniadanie i do koleżanki na kawę... później sprzątania, obiad a za chwilę chyba jedziemy do rodziców P. na kawę

Heej;))
Fajnie kazda odpowiedziala Ince, praktycznie to samo hehehe;)
Ja to bede musiala sobie ulozyc plan porodu itp, ale to jakos pozniej. No i bede chciala rodzic w wodzie, wtedy nie ma znieczulenia, jest tylko ten gaz rozweselajacy i ewentualnie dadza 1 lub 2 tabletki paracetamolu;D

Zwykle i tak nie idzie wszystkiego zaplanować

Happy to ja też poproszę o przepis na spaghetti
23may u nas też straszne nudy. Cały dzień w domu siedzimy. Jedynie z córą pójdziemy na 'światełko do nieba'.

Dziewczyny chyba wiem od czego mały ma tą wysypkę i suchą skórę. Jakiś miesiąc temu zmieniłam mu proszek. Niby nic się nie działo. A wiadomo, że mokry materiał (strasznie się ślini) inaczej już działa na skórę, zwłaszcza, że kręcąc głową ciągle podrażnia podbródek a tam ma największe zmiany.

Ostatnia edycja:
RenataT
a ja muszę tam jeździć, bo mój K. z nimi mieszka, a oprócz Niego nie mam z kim zostawić Małej jak jestem w szkole.. zabieram Małej te słodycze, ale do nich nie dociera, jak zabiorę to przynoszą następne :(

U nas dziś była babcia mojego K, uwielbia prawnuka więc nas troche odciążyła, a tak to staramy się odpoczywać bo byliśmy wczoraj na pępkowym u znajomych;p ale mają słodkiego synka aż się przypomina jak miało się takie maleństwo;)całkiem inne zajęcia przy takim noworodku .

Dominisia123 to powiedz że lekarz zabronił małej jeść słodycze i prosisz zeby jej nic nie dawali. Jeżeli normalnie Cię nie słuchaja to trzeba coś wymyślic ;D

Alutka20 rzeczywiście takie maleństwa są słodkie, ale ja bym się nie przyzwyczaiła do takiego haha , niby całkiem niedawno Jula taka była, ale mimo wszystko:-):-)

reklama
spaghetti z marchewka

5 średnich marchwi
cebula
1kg. mięsa mielonego
przecież pomidorowy
przyprawy

obrana marchew zatrzeć na dużych oczach tarki, i skarżyć na oleju aż zmieknie, dodać okrojona w kostkę cebulę i podsmazyc razem, później dodać mięso i dalej skarżyć, dolać wody i przyprawic...pogotować 10 min. dodać przecier pomidorowy i zaciągnąć

milenaaaa- ją i tak przed druga spać nie chodzę więc mogę pić a pozatym u mnie jest godz. wcześniej. To Natalia bedziemiala kuzyna czy kuzynke?

ją to najchętniej już bym drugie miała ale z P. ustaliliśmy że 3 lata różnicy chcemy między dziećmi

Dominisia- Masz ciężko mój mały je słodycze... oczywiście pod moja kontrolą co do ilości, nie mam tego problemu bo mały z nikim nie zostaje

Ostatnia edycja:
Do góry