reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
O jeny ile tu wypowiedzi, chciałam przeczytać wątek, ale jak zobaczyłam ile tego jest to zrezygnowałam;/ Mam nadzieję, że uda mi się jakoś tu do Was wsiąknąć od teraz:)
Ja również jestem młodą przyszłą mamą. Mam 20 lat, zachodząc w ciążę miałam 19, ale powiem Wam, że w ogóle tego nie żałuję, jestem już niesamowicie zakochana w swoim maleństwie. A Wy jak miałyście?

Witaj patka8:-)
W którym tygodniu jestes?

Ja też nie załowałam nigdy ze mam mała, to nieprawda ze z dzieckiem nic sie nie osiagnie itp. Jak sie chce to mozna wszystko :)

Happy, fajnie ze chcecie miec wiecej dzieci ;) Ja jednak pozostane na jednym ;p

Patka to najmlodsza z nas nie bylas hehe :D ja bylam zakochan w malenstwie odkad zaczelam czuc kopniaki
Happy, Papitka ja tez czasem nie mam ochoty, a czasami mam taka ze mnie rozwala ale zazwyczaj wtedy jak mojego A. nie ma :-D

patka-ją zaszlam w ciążę też mając 19 lat, urodziłam w kwietniu a w listopadzie skończyłam 20 lat:) mój synek byl planowany więc początku oczekiwaliśmy wszystkiego co związane z ciążą i dzidzia :) a tK wogóle to witam i proponuje zrobić sobie suwaczek ciazowy będzie łatwiej cię zapamiętać

Jesli chodzi o przebieranie na Ł nie narzekam, gdy wrocilismy ze szpitala pierwszy raz zmienil pampersa, pamietam jak w 11 dobie zycia Bartkowi odpadl kikut, Ł sie porzerazil bo wtedy zmienial pampersa. Z karmieniem gorzej teraz tak samo ale Bartek to niejadek ciezko go nakarmic, z zabawa roznie jest ogolnie maly woli ze mna.
Paulina ja znowu panicznie balam sie ze bede miala CC, w ostatniej chwilu udalo mi sie samej urodzic bo juz chcieli ciac

Co do dziecka, mam 24 lat i nie planujemy, wiem ze to sie nie zmieni;-)

Czytam Was ale jakoś chęci na odpisywanie brak- nic mi się nie chce

Co do zajmowania się dzieciakami przez K to nie narzekam:-) jak jest w domu zrobi wszystko przy nich. Nieraz zostawał z Damianem na cały dzień bo jechałam z Oliwią na konsultację do lekarza do miasta oddalonego o 400km i radził sobie świetnie. Z resztą nabrał wprawy przy Oliwii

K był przy porodzie Oliwii. Po jej ur czy jak byłyśmy w szpitalu na 2 operacjach przyjeżdżał codziennie. Jak rodziłam Damiana nie chciałam by był przy porodzie ale nas odwiedzał.

Szczerze mówiąc zawsze miałam dużą ochotę na TE sprawy i po porodach nic się nie zmieniło;-)hehe

asik-ją też zawsze miałam dużą ochotę ale u mnie już w ciąży wszystko się zmieniło

Dennis zasypia, Kevin koloruje, Faceci grają na ps3 a ją znowu nie wiem co mam robić:/

Ostatnia edycja:
reklama
23may Jesteś pierwszą osobą która mi mówi że przy porodzie nie było Niemczyka :-D:-D

Paulina P mieszka z nami ;-) Też się ciesze zobaczymy jak dłuuugo ;)
Papitka uroki chłopów ( nie każdych oczywiście ) :-) Mój P chyba podobny typ ;P

Paulina Mój P przewija mała . i myją ją co 2gi dzień . tak się przyjęło i myję ją bez problemu :-)

Patka Witaj gratuluję ...Tu masz wskazówki jak zrobić suwaczek :https://www.babyboom.pl/forum/mlodz...ycji-postow-cytatow-itd-bez-komentarzy-17297/ . Lepiej wtedy skojarzyć osobę.

A co do ''tego'' w ciąży mi się chciało , a po porodzie już nie :-D:-D:-D Od 5msc zrobiliśmy to 2razy :-D

A ja zanurzam się w książkę trochę i do spania ...P mi uśpił mała , dumny tatuś ;D

Do góry