reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja na szczęście nie mam jak narazie tych problemów chociaż niebawem się zaczną....dziewuszki mam do was pytanie czy jeśli się pije mleko w ciąży to dziecko może mieć później uczulenie na nie... wyczytałąm tak w gazecie i chciałam się upewnić czy to prawda....

reklama
u nas na razie tylko 3 ząbki są. nie wiadomo jak dalsze ząbkowanie będzie
przechodził

NISIULA- ja w ciąży z córą piłam mleko litrami i uczulona nie była a na krowie przeszłam jak miała 10mc

Witajcie;-)
Spalismy dzis az do 7:-)
Jesli chodzi o zabkowanie, Bartek przechodzil bez problemow, nie mialam zeli bo jedynie sie slinil a tak innych objawow nie mial:-D
Nisiula, jakim cudem dopiero w 6 miesiacu dowiedzialas sie o ciazy?:szok:nie czulas ruchow?jesli chodzi o mleko ja nie lubie, od kiedy pamietam nie pilam wiec nie pomoge

witam dziewczyny, noc minęła nań spokojnie, dzisiaj P. znów idzie na popoludniu ale ją idę do koleżanki:-) mały dzisiaj od rana nawet grzeczny a jak wasze maluszki?

anula-to widze że nocki coraz lepsze:)

Ostatnia edycja:
Kasiek zauwazylam wlasnie ze jak pisze z tel to nie mam suwaczkow a jak z kompa to sa:p
Happy tak mi wczoraj smaka narobilas kobito hehe ze jak sie ogarne to wybieram sie do tesco:p wczesniej mialam isc ale przysnelo mi sie:p

Ale dzis w nocy sie wystraszylam. Snilo mi sie ze odeszly mi wody. Budze sie i normalnie mokro mialam i lozko tez. Poszlam zmiemic wkladke i sie tak spocilam bo ogrzewanie tak mocno bylo ustawione a ja koldra zakryta bo nie umiem spac bez koldry:p mowie to rano dla T a on mowi zebym jeszcze sie wstrzymala z porodem hehe

siemka...moje maleństwo hehe dobrze... jak na razie też spokojne nie kopie nie wierci się więc....

hehe no to miałaś noc pełną wrażeń;d to który tc?

Ostatnia edycja:
Picie mleka w ciąży nic nie ma do tego czy dziecko potem będzie miało na nie uczulenie bądź nie... Skaza białkowa to indywidualna sprawa każdego dziecka i ujawnia się dopiero po porodzie. Ja piłam dużo mleka bo miałam zgagę. Moja miała lekką skazę w ciągu pierwszego miesiąca ją wysypało przestałam jeśc nabiał na miesiąc i było ok sądzę że bardziej to było związane że nie dokształconym układem pokarmowym

reklama
Do góry