reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

JA się dopiero witam :)

Laski ale nadrukowałyscie haha , chyba wszystko przeczytałam.

Co do porodu to ja tez nie chciałam zeby A. był ze mna. Ja sie zaczeło to napisałam mu ze juz i wyłaczyłam tel, to pozniej miał pretensje takie ze hooo. Pozniej juz na sali to tylko patrzcie, oczy ma moje to ma po mnie :-):-)
Moja jak sie urodziła miała 53 cm i 3.2 kg , jedyna dziewczynka na porodówce przez 3 dni hah

Nisiula nie przejmuje się T. z nim czy bez niego i tak sobie dasz rade ;)

reklama
Ja już mam to za sobą . całe szczęście ;-) A teraz sama czy z P dam radę :blink::blink::blink:Dla Natalii wszystko ..

Oj tak Renatka ty jesteś upartą kobitką . :-)
23may Witaj kochana .

23may- wiem wiem ... teraz mi napisał że idzie spać wiec mam na niego wy*****e .... niech robi co chce... ale o tym jak się już zacznie to mu napisze a co dalej zrobi to mnie to nie interesuje czy przyjedzie czy nie.... zobaczymy w swoim czasie....

Któraś z Was używała może globulek GYNO-FEMIDAZOL na infekcje? Kazała na razie używać przez 5 dni, ciekawe czy pomoże. Aaaa orientujecie się może ile kosztują badania na wirusowe zapalenia wątroby i choroby weneryczne? Gin kazała na przyszłą wizytę zrobić

Milenaaa No sama, całe szczescie ze zdana wtedy nie rodziła.. no oprócz jakies laski co miała cc i była z przyjaciółka, która pozniej łaziła jak głupia po tej sali chociaz jej friends juz urodziła, co denerwowało mnie jak... krepujace dosc.
Milena ja mysle jak Ty z A. czy bez niego dam rade ;)

Inka mi raz wypisała Pimafucin czy jakos tak ;)

Ja miałam infekcje ... i to w dzień porodu się ujawniła :-( w sumie no przed bo na wizycie u gin byłam 29 a urodziłam o 2;40 już 30tego . I z racji tego ze miałam rozwarcie wypisał mi ''gynazol'' jak on to ujął '' droższy ale lepszy , szybciej zadziała'' miałam użyć po kąpaniu przed spaniem ... ale nie zdążyłam użyć.

23may jak ja zobaczyłam tą sale .. reeeety . I czekałam 30 min aż wywiozą babkę z rodzinnej i kolejne 30 min aż posprzątają . miedzy czasie latałam po korytarzu ;D

Ja tam sie ciesze że był P i mama ze mną ...

Mi siostra opowiadała rodziła na ogólnej sali w nocy . i kazała babką zasłonić okno bo jej słabo jak jej się ten widok odbija i go widzi ;D hahahaha

Ostatnia edycja:
Czy Was też tak bolą/bolały żebra jakby grupa kiboli Wam je poobijała? Prawa strona to masakra, ciągle łazi mi po żebrach, w ogóle mało kiedy jest spokojny, w nocy spać nie da ja na jedną stronę to on też i dalej kopniaki to ja znów z powrotem na poprzedni bok to ten to samo jejuciu... Wasze pociechy gdy byłyście jeszcze w ciąży wojowały w nocy? Przełożyło się to na teraz? Mówią mi że jak teraz jest niespokojny w nocy to później będzie to samo jak się urodzi

no sala jest obskurna, ale ogólnie szpital nie jest zły w Olk .;)

Ojj mnie zebra bolaly strasznie, az mi dretwiały ;/

reklama
Nisiula, w zyciu bym nie gadala z nim, to on powinien sie zainteresowac. Ja tak Renata w gleboko bym takiego miala, dalabym tylko znac ze jade rodzic, nic wiecej. Pisalas ze 6 mies sie dowiedzialas, nie czulas ruchow?:szok:
Inka, mi sie takie zaporszenia podobaja ZAPROSZENIA ŚLUBNE PERŁOWE NA ŚLUB + KOPERTA R (2979054689) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Zaproszenia ślubne na ślub prążkowany papier (2968063927) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a sukienka taka jest fajna Ciążowa suknia ślubna, odzież ciążowa, sukienki ciążowe na ślub - Piękny Brzuszek do globulek nie mialam ale skoro gin takie przepisal nie ma co sie obawiac:tak:Ł nie rodzil ze mna ale czekal gdy tylko ur zobaczyl malego.Inka moj w nocy strasznie kopal i do teraz nie spi po nocach kilka godzin, cud jak wstanie jesc i zasnie:sorry2:
Renata widze ze do facetow mamy takie podejscie:-D
Happy, suknia nie w moim stylu ale wiadomo kazdy ma inny gust
Kasiek Twoja sliczna, mi sie taka podoba Archiwalne: Suknia ślubna Manuel Mota Chełm • Tablica.pl

Do góry