reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ja rodziłam z moim mężem. Na początku nie chciałam to on bardzo chciał. Teraz wiem że bez niego nie dałabym rady był kochany. A za drugą rękę z mamą... Też ją w pewnym momencie prosiłam żeby coś zrobiła (jest pielęgniarką) więc coś mi się ubzdurało że może a to nawet nie jej szpital... Po wszystkim odeszła ode mnie oparła się o ścianę i kucnęła ale nie to ze nie dobrze tylko że ją tyle prosiłam a ona nic nie mogła zrobić z tej bezsilności że dziecku nie może pomóc...
Rodziłam krótko bo po 16 położyłam się na łóżko i przestałam się śmiać a o 18 była Dominika około 1h45min.
Sala porodowa jedno osobowa.

faktycznie nie milo...ale wszystko skonczylo sie dobrze :-p
kasiek ekspresowo :pP
23may a ty ile rodziłaś , dłuugo ??

Ostatnia edycja:
naszczęśćie rany sie zagoiły i blizn nie ma :) cierpienie to jedno najgorsze było to ze jak położrli mi go na brzuchu to nie czułam miłości....stwierdziłam ze jest brzydki i zasnelam:(

Czułaś miłość . tylko byłaś zmęczona i przerażona bo na pewno inaczej sobie wyobrażałaś poród . Natka też piękna nie była jak wyszła z brzuszka , ale dla mnie była najpiękniejszym dzieckiem . tylko w porównaniu do twojego mój poród to pikuś

zasnęłaś u nas nie można spać 2h po porodzie.

Milena parte miała 28 min , ale wydawało sie ze wiecznosc, jeszcze wczesniej mi sie niedobrze robilo ;//
tyle dobrze ze polozna była miła

happy moze w szoku byłas,
mi jak polozyli mała to mówie do lekarza ze taka malutka a on ' kawał baby z niej, niech pani zobaczy jakie ma policzki hahahah '

mnie na szycie musieli uspic bo za bardzo mnie naciela i od srodka cos tam mi musial zeszyc ;/

Ostatnia edycja:
chyba byłam troche przerażona tym wszystkim:zawstydzona/y:
mały yrodził się 5:23 ok 6 zasnęłam i o 9 mnie obudzili pomogli sie wykąpać i przynieśli śniadanie...mały spał i wtedy był już śliczny nimo że obdrapany:)

reklama
Ciekawe kiedy ja te chwile przeżyje... też bym już chciała opowiadać i cieszyć się malutką

Do góry