reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
23may witaj bo ja sie darłam o CC ;ppp nawet mame blagalam - mowilam ze zaplace hahaha teraz wiem ze to norma w olk szpitalu

w olk naciskaja na SN jak wiedza ze ktos da rade

Ostatnia edycja:
ja sie upierałam ze urodze bez znieczulenia oni chyba z 10 razy mi sie pytali czy chce zewnątrzoponowe a ja ciągle ze nie :/
i chyba żałuje bo poród kleszczowy to nic przyjemnego a w dodatku miałam bóle krzyżowe

Ja chciałam CC jak już miałam parte a kazali mi nie przeć . i Położna mi mówi że juz rodze , a ja swoje bo chce CC błagałam mamę żeby szła do lekarza bo chce CC , a potem P i miał taką minę jakby miał po niego już iść i w tym momencie przyszedł lekarz ...już pre - ulga taaaaaaka i lekarz do mnie z tekstem już nie chce pani cesarki ?? hahaha
A jak nie szyli to już pełen lajcik na sali przyjemnie , śmialiśmy się z położnymi .

Happy mój poród był nie najgorszy chyba ... Ale ja też ZO bym nie chciała . .

Ostatnia edycja:
ojjj, naprodukowałyście.....

K. był przy porodzie Oliwii bo chciał a i mnie na tym zależało. Jak zaczęłam rodzić Damiana to tylko mnie zawiózł do szpitala i kazałam mu jechać do pracy bo mi nie potrzebny jest

pierwszy raz rodziłam w podobnych warunkach co Renata. Jedna wielka sala z łóżkami oddzielonymi parawanami i widoki odbijające się w oknie. Teraz była sala jednoosobowa, więc pełna intymność.

nie prosiłabym nigdy faceta o to by ze mną był- nie to nie, niech spada.

suknie i zaproszenia śliczne. my braliśmy cywilny więc miałam zwykłą sukienkę. Jak wgram zdjęcia na kompa to wstawie

a co do balonów to one są tylko trochę napompowane, więc je bardzo ciężko przebić a zabawa świetna

reklama
23may u mnie bylo tak ze przed porodem miałam robione usgi bylo wszystko okey a w czasie porodu maly sie obrucił byzią w strone przucha i nie mógł wyjść i w pewnym momęcie zaczął sie dusićwody odeszlu mi chyba ze 6 h wcześniej no i strasznie mnie rozcieli... mam 10cm blizne w stroneprawego uda no i kl;eszczami go wyjeli bo inaczej by nie przezył...
P. plakał i błagał mnie bym parła dalej... po porodzie wyglądał strasznie(mały)
malu.jpg

Do góry