reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Cześć dziewczyny widzę że sporo nowych osób jest na forum. Nie wiem czy ze starych forumowiczek ktoś tu jeszcze zagląda i czy ktoś mnie pamięta?
Postanowiłam że będę do was zaglądać, dużo sie u mnie pozmieniało, chętnie bym się wbiła w wątek :)
Co u was słychać?

reklama
pogoda super ;]
Milena chyba cie przerazil moj diabelek haha ;d
anula bezesnnosc?

julka jeszcze nie spi ;/ pozniej na rower pojdziemy moze

Paulina no tak jakoś. może dlatego, że (chyba) najmłodsza jesteś z tych, co są tu na stałe.?

ale wiatr u nas dzisiaj. aż się zimno od samego patrzenia robi.. brrr.. byłam trochę z Wicią i z moim bratem na dworze, ale długo się nie dało.. przynajmniej pranie mi ładnie przewieje..

happy Denisek juz rok ma?? wow! gratuluje! i wszystkiego dobrego dla niego! 100 lat

magda mowilam Ci ze dotrwasz do 40. :-p heh, wierzyc mi nie chcialas! mam nadzieje ze cos u Ciebie ruszylo! 3mam kciuki za szybki, szczesliwy porod

Anula jak Bartus? nadal nocki jego?

moja konczy miesiac za pare dni, dzis bylo wazenie i pulpet ma juz 4200 wiec ponad kilogram przybrala od urodzenia :-D nadal ladnie spi, oby tak zostalo :-p

Witam;-)
Bylismy dzis u lekarza bo od rana Bartek ciagnal sie za pieluche i plakal, okazalo sie ze ma czerwonego,spuchnietego susiaka. Ma zapalenie napletka podobno os stulejki. Nasza lekarka uwaza ze sie juz nie cofnie natomiast chirurdzy zalecaja czekanie do 2 lat, pewnie wtedy zrobia zabieg. Za tydz do kontroli.
Paulina,23 may tez ledwo dawalam rade ale coz poradzic, Bartek nadal nie spi po nocach:sorry2:

Artystka Witaj . Ja chyba cię nie kojarzę , no chyba że skleroza hahaha...
23may a tam się przestraszyłam ... Patrzałam uważnie co mnie czeka za jakies 16 miesięcy :)

Ja dziś ledwo na du** siadłam . Pierw z Julką i 23may , potem zabrałam Natalie na długi spacer . Ale pogoda ładna to można spacerować :)
Natalia już ma prawię zęba , bo już stuka sobie ( górnym o dolne ) . :tak:

Magda jak wy mnie wyganiałyście , tak ja Was bede hahah IDŹ że rodzić ;))

no my z julka poszlysmy jeszcze potem tez na spacer.. menda mnie na balkonie zamkla ;d;d;d
spala tylko 15 min , mam nadzieje ze wczesnie pojdzie spac dzis ;]

magda nie pisze to moze rodzi ;p

Nie rodze:D hehe :-)

Dzis wysprzatalam tak wsio perfekcyjnie, pieknie:D i chyba nic to nie dalo hehe:p jedynie cos mnie w krzyzu lupie i kolana bola bo pod lozkiem sprzatalam:p
Jesc mi sie dzis nic nie chce tylko pic i pic jakby kac mnie meczyl:p wczoraj musialam wziasc lyka piwka od T bo tak za mna chodzi a on jeszcze sobie z soczkiem malinowym zrobil, wredota:p
Jeszcze dzis jakis spacer trzeba zaliczyc;-)

reklama
Huuuuuuuuuuuura, Damian zjadł obiad:-D:tak::-D mam nadzieję, że już tak zostanie i będzie ładnie jadł

23may, Milena
czyli spotkanko udane
Herbata spora dziewuszka z córy;-)
Paulina na samym początku jak zaczęłam małemu podawać coś oprócz mleka kupiłam słoiczek i cały wyrzuciłam bo nie chciał
Magda ciągle robisz nas w balona, my tu piszemy, że cię niema to pewnie rodzisz a ty nagle wyskakujesz i piszesz, że jesteś jeszcze w 2paku:-poj nieładnie, nieładnie

Do góry