reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Asik- bo ja najpierw was przetrzymuje a pozniej sie zjawiam:p pamietam jak Milena tez tu sie nie odzywa my juz z nadzieja ze rodzi a ona nagle jest 2w1;-)
Fajnie ze maly zjadl obiad. Moze mial blokade po tym jak wtedy go tak brzusio bolal.. ;-)

Idziemy na spacerek zaraz. Cos mnie strasznie zemdlilo.. Blee czuje takie uczucie jak z mdlosciami na poczatku ciazy.. Fujjjjj

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka

Weekend i po weekendzie :tak:
Dzis z rana bylo jeszcze chlodno ale po poludniu zaczelo ciepelko sie robic :tak: ;-)

magda ale ty uparta jestes, mialas rodzic :-D hehe jedno juz pewne - jest blizej jak dalej :-D :-p

Ja dzis sie lekko wkurzylam na ex no ale cóz :p zobaczymy za 4 dni wyrok sie uproawomocni i na dniach do mnie dojdzie. bo sobie w kulki gra i nie przeslal mi tyle kasy co sędzina zasądzila :no: dupek jeden.....:angry: brak mi słów normalnie...

Ide zaraz dzieciaki poloze i kolacje zjem :tak:

Magda byly czasy jak miałam brzuchol :-D:-D Ja to chyba gdyby nie wizyta wtedy u gin i nie ten masaż szyjki to bym nie urodziła 30go..

Nie bójcie się Magda ma numery będzie pisać z porodówki;'))

troche nadrobilam :p

Artystka ja cie pamietam ;-) pisz co u was sie pozmienialo :-) :tak:
Anula kurcze wspolczuje tego zapalenia oby nie byo takie dokuczliwe i szybko przeszlo!

Dzieciaki spia juz dawno a ja odpoczywam :p
jeszcze wlosy wysusze sobie :p :) i na łózko :tak:

Liza sie nie dziwie ze sie wkurzylas :dry:

magda jak Cie na wymioty bierze to znak ze organizm chce sie oczyscic przed porodem, jeszcze Ci rozwolnienia zycze to szybko na porodwke pognasz :-p

Dzieciaki śpią, mieszkanie ogarnęłam i zaraz też spaś idę bo jutro z rana do Szczecina jadę z Oliwią na kontrole... ale mi się nie chce bo cały dzień zmarnujemy:no:

Magda fajny taki późny spacerek, ja jak byłam w ciąży z Oliwią to wyciągałam K. nawet o 21 czy 22 na przechadzkę;-)
Liza niezły gnojek z Twojego byłego:no::wściekła/y: jakby nie wiedział ile kosztuje utrzymanie dzieci...

Zrobiłam dzisiaj Damianowi pierwsze zdjęcia z psami, jejku jak mu się podobało heheh

Malutka śpi.. K. ma focha, nie wiem nawet o co. zimno mi coś dzisiaj. może chora będę. nie mam siły na nic. muszę mamie pofarbować włosy, ale to może jutro.. idę spać.

Edit:
Bry. co tu dzisiaj tak cicho.?

Ostatnia edycja:
Hejka :) taka piekna pogoda a my uziemione bo winda w remoncie :wściekła/y:

Dominisia mezczyznom czasami wylacza sie mozgownica no i foch jest. Kwestia przyzwyczajenia :-)

Hej.
Kurde ale dzis sie rozespalam hehe;-) az dziwne;-) Gwiazdeczka tez jeszcze spi bo nie czuje jak sie rusza;-) zaraz wstane i ona zacznie sie przeciagac;-)
U nas pogoda dzis srednio fajna;/ deszcz nie pada no ale sie cos zapowiada.. No chyba ze przejdzie.
Zaraz wstawie pranko, zjem cos i musze sobie znalesc jakies zadanie zeby nie lezakowac a sie ruszac:p
Paulina- ty w bloku mieszkasz ze o windzie wspominalas?;-)

Cos tu niektore mamuski znowu zapomnialy zagladac;-)

reklama
Do góry