reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dominisia ja tez czekam na dowod :p
Wikiriki no coz, trudno, znajomosci z forum przenosza sie do reala, myslalam ze chociaz jedna kolezanka bedzie blizej moich okolic :)

reklama
Paulina akurat ja oddzielam znajomośc wirtualną od znajomośći w realu :D Choć nie powiem bo czasem można na prawde fajne osoby poznać w ten sposób :)

Wikiriki spoko, nie narzucam sie przeciez :) czyli znajomoscia na FB tez sie z nami nie podzielisz?

Wszystkie dziewczyny korzystaja z pieknej pogody ?? Cisza na forum nieziemska. Ja jutro na wioske jade.

Wikiriki mnie właśnie wkurza jak ktoś mówi na Nią Wiki :-) ja mówię Wicia, Wić, Wiku, a mój chłopak mówi na Nią trochę brzydko, bo Guguś, Gugi, Gugiś.. jak była malutka to tak zaczął i tak zostało, większość rodziny tak na Nią mówi..
Paulina jak już się na stałe wyniesiesz na wieś to Cię odwiedzę kiedyś z Wicią ;P bez K. ;P ewentualnie nie mam nic przeciwko, żebyś Ty odwiedziła mnie z Nikolą ;P jeżeli chcesz oczywiście ;P Połczyn miasto uzdrowiskowe, czystsze powietrze niż w Krakovie ;P do Kołobrzegu blisko.. ;)

moje dziecko chce mnie dzisiaj wykończyć. jutro jadę do K., bo w sobotę szkoła..

czesc :)

Ocb z Kajtkiem? ze jakies trollowanie bylo??? bo ja nic niewiem ;/

U nas upalnie. 30 st w cieniu wczoraj i dziś. uczulenia znowu dostalam od slonca.

Dominika mam podobne odczucia jak ktoś do F mowi Fifi. No wtedy to sinieje. nie nawidze takich zdrobnien jesli chodzi o moje dzieci.

czekam na male kurczaczki :) kolezanka ma mi przywiezc :D

Dominisia Guguś fajnie :D moj A. mowi na Nikole... KLOCEK, KLOCUŚ, KLOCURRRRO :-D:-D Bo jest troszke grubiutka :-D A zapraszamy do nas, zapraszamy :tak::tak: Od nas do Wieliczki niedaleko, Kopalnie Soli zobaczycie :) Zamek w Niepołomicach, na Wawel bym was wziela :D nad morze chetnie bym sie wybrala, ale A. samej mnie nie pusci a on nie chce. Bylam dwa razy w Rowach, kolo Ustki, ale to juz lata temu :)
Renata ja tez nie wiem o co chodzi z kajtkiem no ale z tego co pisza Moderatorki to chyba cos z trollem bylo

Renata, Paulina ja też nie wiem o co chodzi, ale lubię się udzielać na wszyyyyystkooooo :-)

Paulina byłam wszęęęęędziieee, ale jak byłam mała, więc nie zaszkodzi sobie przypomnieć ;) Wicia tez była tłuściutka ;P co nie chce jechać.?! tupnij noga i zarządź wyjazd do Kołobrzegu. przez Połczyn jedzie główna trasa ;P morze jest fajne, no i inny klimat niż macie tam, bo Wy bardziej po góry podchodzicie ;P namawiaj go ;P
Renata a ja już mam małe kurczaczki. i stwierdzam, że im mniejsze, tym bardziej się podobają Małej ;) kaczki jak były malutkie stale męczyła, teraz kaczki Jej nie obchodzą, woli kurczaczki-małe, żółte piłeczki ;)

chcę kupić Małej spacerówkę-parasolkę, bo Mała mało jeździ w wózku, a ten mój jest duży i ciężki (ale wygodny i to się gównie liczyło jak kupowałam Jej wózek..).. myślałam o takim z najtańszych, bo to tylko na jakieś dłuższe trasy, bo Ona chce sama chodzić, więc jedzie tylko jak jest śpiąca albo się zmęczy. myślicie, że w ogóle opłaca mi się kupować.? to będzie coś koło 160 zł z przesyłką, a swój wózek też jakoś tak sprzedam, o ile w ogóle mi się uda go sprzedać..
myślałam o tych dwóch:
http://allegro.pl/markowy-wozek-spacerowka-lekki-stabilny-okazja-i3215531685.html
http://allegro.pl/wozek-spacerowka-parasolka-folia-ocieplacz-babyo-i3213326604.html

Ostatnia edycja:
reklama
Dominisia nie nawidze gor :D jedynie raz do roku narty i wyjazd do Zakopanego na oscypki :-D a niby tylko 100km jest. Raz zarzadzilam sobie wycieczke nad Morskie Oko i powiedzialam NIGDY WIECEJ NIE BEDE CHODZILA PO GORACH. masakra to byla. Zdecydowanie wole morze :) i te fale.. Jak sobie przypomne to az milo sie robi :D pogadam z nim na temat wyjazdu do Kolobrzegu, ale watpie bo on ma Mazury uwalone bo chce ryby lowic :-D:-D:-D:-D

Do góry