klaudia201992
Początkująca w BB
dziekujemy 
bardzo nam milo 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej hej
Renata agenci z Twoich synów;-) moja Oliwka ostatnio wymyśliła, że weźmie Damiana do p-la i będzie go pilnować ale jak zrobi kupsko to Pani Ela go przebierze
...

i taj jak piszesz mały jest taką 'maskotką' wszystkie dzieci się zlatują i chcą go bawić
a, że tylko ja siedzę z nią pół dnia w domu to wszystko na mnie spada :-( znalazłam jej dwóch psychiatrów, bo wydaje mi się, że może mieć nawrót depresji. mówi, że pójdzie.. Wicia śpi. K. jutro po szkole przyjedzie.. dalej nie mam pomysłu co kupić mamie. poza tym, że herbatkę z melisy, bo mi się chyba też przyda..
jak jeszcze była malutka taka leżąca tylko, mamy nie było, byłam sama z K. u mnie, a Ona dziwnie charczała i pediatra kazała nam przyjechać. normalnie jest bilet za 0.00 zł bez miejsca, a on mi mówił, że takiego czegoś nie ma. ale w końcu ludzie zaczęli mu mówić, że jak on się zachowuje, że widzi, że malutkie, chore dziecko itd., to dał ten za 0.00 zł..