reklama
lolkak
Październikowa Mama Mai
Pisze z tel,wiec nie widze zdjecia malej Olivki.
Umi u mnie netu brak
nawet komorki miec nie mozesz przy sobie.
Feme osobiscie nie leza mi farby Sayos a juz napewno nie kosmetyki. Kolor fajny,ale jednak wziełabym Loreal
Anetka chyba w weekend skorzystam z przepisu.
Dziewczyny nie drukujcie tyle,bo po 2dniach znowu wypadne z obiegu;-)
Umi u mnie netu brak
nawet komorki miec nie mozesz przy sobie.Feme osobiscie nie leza mi farby Sayos a juz napewno nie kosmetyki. Kolor fajny,ale jednak wziełabym Loreal
Anetka chyba w weekend skorzystam z przepisu.
Dziewczyny nie drukujcie tyle,bo po 2dniach znowu wypadne z obiegu;-)
pinky sky
Fanka BB :)
Gosia to czekam na efekty w sumie ja nigdy aż taka blond jeszcze nie byłam
Malwina ooo to widzę polowanie się udało
Snoopy jaka Oliweczka cudowna śliczna jest nie mogę się na patrzeć i troszkę zazdroszczę
I kolejna tyle co moja Domka waży Twoja tylko 10g lżejsza
Szybko wracajcie do nas
Lolkak no musisz się wprawić i nie uciekać na tak długo
Ja też nie nadążam
Dobra lecę po zakreślacz do sklepu i się biorę za naukę
Malwina ooo to widzę polowanie się udało
Snoopy jaka Oliweczka cudowna śliczna jest nie mogę się na patrzeć i troszkę zazdroszczę
Lolkak no musisz się wprawić i nie uciekać na tak długo
Dobra lecę po zakreślacz do sklepu i się biorę za naukę
lolkak
Październikowa Mama Mai
kasiek88 dopóki mam transfer danych to będę zaglądać a jak mi się skończy to będzie bida

Liza
Lolkak fanie ze zaglądasz
Snoopy super malutka! :-)
Ja nie mam weny.... :-(
Snoopy super malutka! :-)
Ja nie mam weny.... :-(
lolkak
Październikowa Mama Mai
Liza widzę,że nie długo masz urodzinki młodego:-) Co szykujesz?
Liza
Lolkak nom urodzinki tuż tuż... niewiem czy cos bede szykowac wogóle... u nas nie wyprawia sie tak urodzin dla dzieci co roku, jedynie jakis torcik moze zrobie z truskawkami bo mlody uwielbia, i tyle. chrzestna dała juz prezencik na dzien dziecka plus urodzinki mlodemu i 2 dni temu urodzila takze jakby chciala to nie przyjedzie już. a chrzestny tez zapracowany ;P choc moze wpadnie jakiegos dnia... ;] nic konkretnego sie nie da zorganizowac... ;]
A i teraz sie wszystko skomplikowalo.... :-(
A i teraz sie wszystko skomplikowalo.... :-(
lolkak
Październikowa Mama Mai
Liza Maja za to ostatnio pała wstrętem do truskawek ;-) Ważne,że zawsze jakiś mały symbol dziecięcego święta jest.
reklama
.Aneta.
umi u mnie tak samo, Zuzia i P
Tzn normalnie to Zuzia aż tak bardzo nie przepada, ale te jej bardzo smakują. Cóż.. zrobiłam 17 zostały tylko 2 
wampi to może i ja spróbuję z tymi witaminami
a jak się je kupuje? w jakimś kremie czy jak?
Gosdia to odżywkę też kupię
będę próbowała wszystkiego po kolei ;-)
Wychowywać to trzeba właściwie od początku, trzeba ustalić jakieś zasady i się ich trzymać, bo później dziecko na głowę wejdzie.
Ty pracujesz w Rossmannie? Jak tak to w którym?
gosia będziesz robić bułki? Jak zrobisz to powiedz czy smakują ;-)
Malwina Zuza łobuzuje, jak zawsze. Gada ciągle i buzia jej się dosłownie nie zamyka
czasami aż nie chce się już słuchać 
snoopy ale masz śliczną córcię :-) piękna
lolkak heh widzę, że wszystkie bułki będą robić ;-) myślę, że warto. P powiedział, że tak właśnie powinny smakować bułki ;-)
Liza co się stało? :-(
Tak czytam o farbowaniu to i ja mam ochotę na jakiś nowy kolor :-) ale boję się, że znowu wyjdzie mi za ciemny i będę musiała rozjaśniać a tego chcę uniknąć
mam tą swoją niby sprawdzoną farbę więc chyba na razie przy niej zostanę, ale naprawdę inny kolorek bardzo kusi 
Tzn normalnie to Zuzia aż tak bardzo nie przepada, ale te jej bardzo smakują. Cóż.. zrobiłam 17 zostały tylko 2 
wampi to może i ja spróbuję z tymi witaminami
a jak się je kupuje? w jakimś kremie czy jak?Gosdia to odżywkę też kupię
będę próbowała wszystkiego po kolei ;-)Wychowywać to trzeba właściwie od początku, trzeba ustalić jakieś zasady i się ich trzymać, bo później dziecko na głowę wejdzie.
Ty pracujesz w Rossmannie? Jak tak to w którym?

gosia będziesz robić bułki? Jak zrobisz to powiedz czy smakują ;-)
Malwina Zuza łobuzuje, jak zawsze. Gada ciągle i buzia jej się dosłownie nie zamyka
czasami aż nie chce się już słuchać 
snoopy ale masz śliczną córcię :-) piękna

lolkak heh widzę, że wszystkie bułki będą robić ;-) myślę, że warto. P powiedział, że tak właśnie powinny smakować bułki ;-)
Liza co się stało? :-(
Tak czytam o farbowaniu to i ja mam ochotę na jakiś nowy kolor :-) ale boję się, że znowu wyjdzie mi za ciemny i będę musiała rozjaśniać a tego chcę uniknąć
mam tą swoją niby sprawdzoną farbę więc chyba na razie przy niej zostanę, ale naprawdę inny kolorek bardzo kusi