Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
lolkak też bym musiała się do fryzjera wybrać, żeby trochę podciąć włosy, bo po ostatnim obcinaniu trochę za bardzo mi już odrosły. A farbuję sama w domu, ale zamawiam farby fryzjerskie na allegro
Anetka,Liza ja też sama farbuję. Do fryzjera chodze okazjonalnie czytaj raz w roku jak jestem u rodziny w Zamościu, to wybieram się obowiązkowo do Mariusza,żeby zrobił porządek na głowie;-)
Liza echh Maja szaleje,mnie się prawie nie słucha ;-) W nocy ostatnio wstaje mi już tylko raz :-);-)
Anetka, w IBI Umi, zeby nie było, że w ogole jej nie wychowywałam to troche jednak uczyłam ją, że łapek do kontaktów nie mozna i do kibelka nie można wchodzić i ściągać rzeczy z półek, ale ona zaczyna pokazywać swoja wyższość, więc staram sie ją skurczyc do jej poziomu.
Ja dzisiaj kupiłam 3 bluzki w lumpie i sukienke ^^ i od razu sie humor poprawił
To jeszcze niech mi ktoś coś doradzi na przetłuszczające się włosy bo jak np umyłam wczoraj wieczorem to dzisiaj po południu już mam takie brzydkie, nieświeże