reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MLODE MAMY!!!

ewunia1987

Zaangażowana w BB
Miasto
Dąbrowa Górnicza
Czesc mam juz 19 lat zaszlam w ciaze jak mialam 18 lat bardzo sie balam tego co bedzie :)
Ale teraz jest wszystko wporzdku bardzo jestem zadowolona jestem juz 31 tygodniu i wiem ze na 100% bede miala synka-Kacperka ;) :laugh:
Piszcie o swoich problemach jakos sobie damy rade.
Pozdrawiam

reklama
Ewuniu obawiam sie ze jestes wsrod nas najmlodsza ;D Wszystkie mamy starsze , a ja to juz wogole, babcia posrod mam :D :D :D

nio ja jestem starsza od Ciebie.. o rok.. mialam rodzic na 2 lipca.. jesli chcesz poklikac to pisz.. chcetnie z Toba poklikam :)

ewunia1987 ja też jestem dużo strasza od Ciebie, ale czuję się młodo i piszę w tym wątku ;D Asia, Ty babcia??? Nie wierzę :laugh:

Stworzylam ten watek po dzis dostalam email od dziewczynyktóra jest w ciazy.
Napisala mi " jestem przerazona moja ciaza...Ktora zreszta nie jest potwierdzona na 100%..."
Napisala ze brakuje takiego watku dla mlodych mam a kiedys byl!! :)

no ja mam 25 i ciagle jeszcze na studiach wiec i tak polowa rodziny na wiesc o ciazy wpadla w histerie prawie ;) zupelnie jakbym miala 14lat hehe
a u mnie instynkt macierzynski buzowal na maksa no i jakos wyszla z tego dzidzia :D
jedyny problem to ze maz musial sie przeprowadzic do Belgii, a ja nie moge dorabiac jako kelnerka, ale przynajmniej mnie to mobilizuje do bardziej ambitnych form zarobkowych ;D zwiazanych z moim zawodem, a mezus biedak musi sie uczyc jezyka belgow hehe

A ja mam 30 lat i dawno temu rzucilam studia , wyjechalam , wrocilam , wyszlam za maz, Eliaszek w drodze , a w przyszlym roku znow zaczynam studiowanie i bardzo mi z ta mysla dobrze ;D !! Czuje ze odzyje, pewnie juz nie pojde na dzienne ale ja uwielbiam samodyscypline i samodzielna nauke wiec oby szybko czas lecial !!! :D

reklama
- Ja mam 24 lata - i czuje sie jak smarkaty gówniarz ;D :p - i wczoraj do meza mówiłam, ze kiedyś wydawło mi sie , ze po 20 człowiek - powaznieje..i nie w głowie mu szalone pomysły..itd..a tu - sama mam tyle - (choć czasem mówiac ile?- odpowiadam -" dwadziescia pare- chyba?- nooo-- to juz 24 " :)- Co do studiów - niby kończę..ale w planach mam rozpoczęcie nowego kierunku(może..cos dalej..?:)

Do góry