reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

MNIAM_MNIAM-wszystko o jedzeniu naszych szkrabów

Mój też nie chce pić. Zrobiły się z tego straszne problemy z kupami. Zaczełam słodzić mu picie glukozą i jakoś idzie. Zaczyna się powoli przekonywać do picia. Moja pediatra powiedziała że dzieci karmione butelką i sałym jedzeniem powinny dużo pić żeby nerki się oczyszczały.

reklama
No i co ja mam zrobić,żeby Maja chciała pić? Nie chce herbatek ani soczków, może w nocy zamiast mleka będe jej dawa pić. Pewnie nie da się oszukać ale przecież nie wmusze w nią picia. Prosze o rady

Ogloszenie parafialne:
Mam do sprzedania 10opakowan mleka NAN 2, data waznosci 10.2010
Cena, hmm 110 plus
13 paczka pocztowa ekonomiczna
14,50 paczka pocztowa priorytetowa

Mleko pochodzi z zakladowej paczki swiatecznej, my nie pijemy takiego.
O takie mleko chodzi NAN 2 MLEKO NASTĘPNE - 350 g

Dziewczny spróbujcie posłodzić herbatki glukozą. U mnie podziałało i mały wypija już nawet 350 ml soczków dziennie a do tej pory tylko pluł. Do tego smakuje mu nektar gruszkowy Gerber i soczek jabłkowo winogronowy też gerbera.

Moja mala tez dlugo niechciala pic ale w koncu zalapaala i pije ale czesto ale malutka ilosc,zwykle cherbatke rumiankowa jablkowa mietowa lub wode soczkow nie lubi:-D:-D

reklama
A mój Fifi wcina tylko jedzenie słoiczkowe i nie może w nim być kawałków warzyw bo inaczej wymiotuje. Moimi obiadkami też wymiotuje :wściekła/y:
Monika mój Piotrek też wymiotował po gotowany,. Ale zaczęłam na przemian podawać gotowane ze słoiczkami i się przyzwyczaił :-)

Do góry