reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

aneczka87- piękne ciuszki :) sweet
onanana- ty też jakie słodkie ciuszki kupiłaś nono :) sporo ich
Ssabrinaa- też zakupki widzę były ładne :p

Łóżeczko jednak dostanę także mam problem z głowy :)
Ja przewijak chcę mieć w łazience, bo mam sporo miejsca chcę dołączyć do szafek łazienkowych dłuższy blad i pod nim zrobić półki kosz itp... odrazu będę mieć wszystko pod ręką i też zlew w razie w... A kupię nakładke tą na blad taki przewijak.

reklama
andrzelika nie bedzie ci za daleko do lazienki w nocy zeby przewinac dziecko?
Ja tak sobie mysle ze musze miec wszystko pod ręką. Przewijak tuz obok łóżeczka albo nadstawka na łóżeczko. I wygodny kąt do karmienia przy łóżeczku. Pamietam jak przy Maćku miałam plan aby chodzić z nim karmić go piersią do drugiego pokoju gdzie stał wygodny fotel. Ale w rezultacie nie chciało mi sie odejść nawet kilku kroków i siadałam na krzesle obrotowym przy biurku komputerowym - strasznie niewygodne.

Ja to w ogóle nie wiem gdzie sie pomieszczę z tym wszystkim! Nie mam pojęcia gdzie i na czym w nocy bede karmić. Ledwo co łóżeczko wciśniemy do pokoju, o niczym innym nie ma mowy:baffled:

A to reszta moich ostatnich zakupów:-)

PICT0735 (1).jpgPICT0735 (2).jpgPICT0735 (3).jpg

Bryszka no fakt, nie chciałabym teraz mieszkania szukać na szybkiego. Mam nadzieję, ze szybko znajdziecie coś odpowiedniego! Ale mieszkanie z rodzicami tez mnie nie cieszy.

Aneczka, Margana prześliczne ciuszki!!!
Oj dziewczyny aż mi głupio bo my na nowe idziemy, tam są 3 pokoje i ja już w ogóle nie wiem jak to rozwiązać wszystko heh..

Margana sliczne ciuszki.

Ja wczoraj kupilam dwa pajacyki z Disneya z Kubusiem Puchatkiem a moj glupi maz nie pozwala mi sie nimi cieszyc :wściekła/y:.
Caly czas nie pozwala mi niczego kupowac, bo uwaza ze jeszcze za wczesnie, glupie przesady:wściekła/y: a ja jutro zaczynam 6 miesiac :baffled: Zaczyna mnie to draznic, mam w domu tylko kilka rzeczy i wogole nie moge sie nimi cieszyc :no:

Aneczka87, Margana - śliczne ciuszki.

My w weekend zanurzymy się w piwnicy i wyjmiemy ciuszki po starszym synu, żeby rozeznać się co jest a co trzeba dokupić :)

angie80, zabierz swojego na zakupy to może się przekona.ja po poniedziałkowej wizycie powiedziałam swojemu że mnie to nie obchodzi ale choć jedną rzecz muszę kupić. skończyło się na 6.a i mąż się zaangażował:)teściowej nic nie mówię bo ona będzie miała swoje ale, a swojej jak się chwaliłam nowymi zdobyczami to tez się zapytała czy nie za wcześnie, ja do niej mówię że z wielkim brzuchem nie będę łazić, a poza tym tak finansowo nie odczuje, jakbym nagle miała parę tysięcy wyłożyć.i przyznała mi rację:)

reklama
Margana super ciuszki :-D
angie moj to na samym poczatku nie chcial zebym cokolwiek kupowala dopiero tak po tych USG zebysmy wiedzieli ze z dzieciatkiem jest wszystko ok:tak: no a teraz jak mu mowie ze sa promocje tak jak np z tym lozeczkiem to od razu mi mowil to zamawiaj bo moze sie juz taka okazja nie trafic a wozek tez juz upolowalismy wiec jest spoko:tak: no a w przyszlym miesiacu moj ma 2tygodnie urlopu i juz zapowiedzial ze zabiera mnie na zakupowe szalenstwo i bedzie chcial zebym juz to co najwazniejsze kupila czyli ciuszki i jakies tam dodatki a reszte z nowu w nastepnym miesiacu :-) Wiec moze warto pogadac z chlopem i wytlumaczyc mu ze juz jestes w tym 6miesiacu i ze teraz jeszcze jestes w pelni sil latac i kupowac a tak jak on bedzie chcial na sam koniec to ty juz nie bedziesz miala tez sil latac kupowac i urzadzac wszystkiego bo to bedzie taki czas na ostatnie odpoczynki itd :tak: sprobuj pogadac i wytlumaczyc mu ;-)

Do góry