reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Monitor Oddechu

reklama
płytkowy AngelCare używam już przy drugim dziecku super się sprawdza. Łóżeczko nie może przylegać do innych mebli bo czasem jest fałszywy alarm np. dziecko śpi i oddycha a ja wyciągam coś z szuflad i jest dodatkowy ruch co włącza alarm. Nie może być używany w kołyskach to jego wada.

Ja mam oba - respisense - klips do pieluszki i maty angel care. Maty są super, a klips szybko poszedł w odstawke. Klips jest dla małego śpiocha niewygodny - uwiera. Przekładam małego często na brzuszek, na plecy i trzeba wtedy klipsa przepinać. Jakoś też mi było ciężko zaufać że na wertepach w wózku czy wybojach w aucie informacja o ruchach oddechowych nie będzie zafałszowana. Tak więc jak mały jest poza domem jest przez nas poprostu obserwowany, ewentualnie na działce w wózeczku jak śpi dostaje klipsa. Maty są za to niezawodne. Dziecko w łóżeczku jest sto procent bezpieczne. Bez znaczenia jest fakt że mata wyczuwa ruch przechodzącej osoby.

Witam,czy juz sprzedala Pani ten monitor oddechu?ja mam skrajnego wcześniaczka i niedługo będzie w domciu,więc przydałby mi się taki sprzęt.

Witam,
jaj mam do sprzedania respisense - NOWY, sama używałam tego monitora (mam dwa, jeden to był prezent). Na początku bardzo sobie chwaliłam ten monitor oddechu, teraz przeszłam na AngelCare.
Gdybyś była zainteresowana, proszę o kontakt.

Do góry