reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

może cos o nas?

reklama
No to macie fajnie, będziesz miała z kim na spacerki chodzić i dzieciaczki będą mogły się ze sobą bawić już niedługo. A ja tu na spacery sama jak palec (no nie licząc Amelki w wózeczku)

Trochę Amelii urodziło się w 2005 :-). Ciekawe jak będzie w tym roku. Zanosi się na Antonich ;-)

marzenka82---> witam, mam na imie MARZENA I AKTUALNIE JESTEM W 12 TYGODNIU CIAZY:) WIEC MNIE TEZ LIPCOWECZKA- TERMINEK MAM NA 20-07-2006. NIE JESTEM MEZATKA, NIBY TEZ NIE JESTEM SAMA. OSTATNIO COS POGUBOLISMY SIE W NASZYM ZWIAZKU Z PRZYSZLYM TATUSIEM. WIEC DLATEGO JEST MI TROCHE CIEZKO NA SERDUSZKI MIMO TAK PRZECUDNEGO STANU W KTORYM SIE ZNAJDUJE:( MAM NADZIEJE ZE JAKOS SIE TO WSZYSTKO WYJASNI I ZNOW BEDZIEMY PATRZEC NA SIEBIE MASLANYMI OCZKAMI!!!!
POZDRAWIAM WSZYSTKIE CIEZAROWECZKI BARDZO SERDECZNIE O CIEPLUSIO:) :-* :-*

czesc Marzenka!!! nie martw sie pewnie sie szystko sie ulozy... zobaczysz tak jak u mnie...
choc wiem ze juz nie bedzie tak kiedys...
usmiechnij sie a zaobaczysz ze wszystko sie ulozy...

Cześć Marzenka! Dobrze trafiłaś, bo tu na forum jest więcej dziewczyn w podobnej sytuacji i jak narazie są bardzo dzielne i świetnie sobie radzą. Zresztą powoli wszystkim się zaczyna układać, na pewno i u Ciebie też tak będzie! Dajcie sobie troszkę czasu a ciąża i dziecko scementuje tylko wasz związek. No chyba że chłopak nie jest wart ciebie i dziecka a wtedy to na pewno nie ma co żałować.
Życzę żeby Ci się ułożyło jak najlepiej.

reklama
Jeszcze nie wklejałam swoich zdjęć więc przedstawię się Wam w ten sposób.To są zdjątka z naszego ślubu cywilnego z 17 grudnia 2005 i z wakacji w Łebie 2005.

Do góry