reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

może cos o nas?

reklama
to juz calkiem niedlugo do tego wrzesnia:)ale fajnie macie:)
ja jako dobrze pojdzie dopiero w grudniu, ale szczerze mowiac doczekac sie juz nie moge.

My już mieliśmy wszystko zaklepane wcześniej,zanim wiedzieliśmy o maleństwie:)A w grudniu też fajnie,fajnie jak jest biało i będziesz wyglądać jak lodowa biała księżniczka...no,może ecru:)

Ja slub bralam we wrzesniu i zlauje ,ze to juz za nami :( To wspaniale przezycie ,ach ale sie rozmazylam...
Zaraz tez wam wkleje cosik
Olu sliczna z was para mloda wygladacie tak promiennie :)

Chyba i ja powinnam coś o sobie napisać...

Mieszkam w Łodzi. Od prawie 7 lat pracuje jako księgowa w jednym z łódzkich szpitali. Trzy lata temu skończyłam studia, potem podyplomowe a teraz kolejne... chyba lubię się uczyć :)

Mojego męża poznałam na .... www.sympatia.pl ;) SERIO! Jeśli chcecie, poczytajcie sobie naszą historię pod http://sympatia.onet.pl/0,2279,1300433,artykuly.html - nie będę więc tutaj pisać tego samego :)

Ślub wzięlismy 10 września i od razu wzięliśmy się do roboty (wiecie o czym mowię ;))
W pierwszym miesięcu chyba za bardzo chcieliśmy, ale na początku listopada zaczęłam podejrzewać, że jest dzidziuś. Test - dwie krechy - lekarz - i ogromna radość :) Udało się. Będziemy rodzicami.
Teraz dbamy o siebie jak nigdy, żeby dzidzia była zdrowa i silna - bo w dzisiejszym świecie to trzeba być silnym, żeby przetrwać... (oho, nagła zmiana nastroju, to mi sie często zdarza.. więc uciekam, żeby i Wam nie pospuć humoru)

Pozdrawiam Was wszystkie!
I trzymam kciuki,  żeby każda z Was była tak szczęsliwa jak ja :)
Buziaki!

PS. Fotki są na tej stronie co podałam, to nie będę już wklejać ok? :)

reklama
Do góry