reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Może się wkońcu poznamy :):):):)

reklama
Elzbietko kim jestes jesli mozna wiedziec?
Masz racje z ta sluzba zdrowia. Szczegolnie ostatnio..poza tym lepiej nie narazac malenstwa..Kiedy masz wizyte u gina? Jutro juz?:) jakby co to trzymamy kciuki:)

;D Elzbietko to pogratuluje ci jeszcze tutaj ;D i ty tez dbaj o siebie bardzo , zasluzylas na cieszenie sie tym malenstwem w spokoju ;D

Elżbietko!

Wielkie Gratulacje

nie bylo mnie wczoraj na forum, wchodze a tu taka nowina!!!!!!!!!!!!strasznie sie ciesze Kochana!!!!!!!1

Siedze sobie i przegladam BB a tu patrze i sie poryczalam ze szczescia

ELZBIETKO GRATULACJE TAKIE WIELKIE ZE HO HO

BARDZO SIE CIESZE !!!! NOO I POGRATULUJ MEZUSIOWI !!!!!!!

WSZYSTKIM WAM STYCZNiOWECZKA GRATULUJE !!

mam pytanie do Styczniowek:)Jestesmy na starcie tak naprawde, ale macie moze juz jakies ciuchy ciazowe ?
Jestem ciekawa kiedy u nas wywali brzuszki. Mi sie wydaje ze mi wczesnie, bo juz widze jakas 'spuchlizne' ;) U mnie w rodzinie zreszta kobiety mialy widoczne bardzo brzuszki juz w 10 tygodniu...
I drugie pytanie..jak liczycie tygodnie?Czy liczycie ze skoro np ja jestem 5 tydzien i 5 dzien (suwaczek sie spoznia o jeden dzien ) to mam liczyc ze to moj 6 tydzien i razem z nadejsciem suwaczkowego 6 zaczne siodmy? Czy moze tak normalnie?

Ja licze tak, ze jak skonczylam 6 tydzien to zaczynam 7 tydzien. Ale jak bylam u lekarza, to mi powiedziala, ze jestem teraz w 6 tygodniu. Z tym ze mi sie to nie zgadza, bo tak naprawde mam skonczony 6 tydzien i 3 dni, wiec wg mnie to juz siodmy....

Ja zaraz bede w suwaczkowym 6 wiec tez bede liczyc ze to mi juz gna 7 tydzien..Bo generalnie jakby nie bylo...to wszedzie licza tzw tydzien zerowy.W tym tygodniu ma sie @...a pozniej licza normalnie wiec tak naprawde bedac w tym 6 jestesmy w siodmym..Zamotalam:) Ale dziekuje hanwit:) i Pozdrawiam

Musze się zebrac i napisac coś o sobie, przyzywajona jestem ze wszystko o mnie wiadomo w wątku gdzie dłuuugo pisalam. na razie ciągle jestem oszołomiona i żyje w innym świecie :)

reklama
Do góry