Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Elzbietko kim jestes jesli mozna wiedziec?
Masz racje z ta sluzba zdrowia. Szczegolnie ostatnio..poza tym lepiej nie narazac malenstwa..Kiedy masz wizyte u gina? Jutro juz? jakby co to trzymamy kciuki
mam pytanie do StyczniowekJestesmy na starcie tak naprawde, ale macie moze juz jakies ciuchy ciazowe ?
Jestem ciekawa kiedy u nas wywali brzuszki. Mi sie wydaje ze mi wczesnie, bo juz widze jakas 'spuchlizne' U mnie w rodzinie zreszta kobiety mialy widoczne bardzo brzuszki juz w 10 tygodniu...
I drugie pytanie..jak liczycie tygodnie?Czy liczycie ze skoro np ja jestem 5 tydzien i 5 dzien (suwaczek sie spoznia o jeden dzien ) to mam liczyc ze to moj 6 tydzien i razem z nadejsciem suwaczkowego 6 zaczne siodmy? Czy moze tak normalnie?
Ja licze tak, ze jak skonczylam 6 tydzien to zaczynam 7 tydzien. Ale jak bylam u lekarza, to mi powiedziala, ze jestem teraz w 6 tygodniu. Z tym ze mi sie to nie zgadza, bo tak naprawde mam skonczony 6 tydzien i 3 dni, wiec wg mnie to juz siodmy....
Ja zaraz bede w suwaczkowym 6 wiec tez bede liczyc ze to mi juz gna 7 tydzien..Bo generalnie jakby nie bylo...to wszedzie licza tzw tydzien zerowy.W tym tygodniu ma sie @...a pozniej licza normalnie wiec tak naprawde bedac w tym 6 jestesmy w siodmym..Zamotalam Ale dziekuje hanwit i Pozdrawiam
Musze się zebrac i napisac coś o sobie, przyzywajona jestem ze wszystko o mnie wiadomo w wątku gdzie dłuuugo pisalam. na razie ciągle jestem oszołomiona i żyje w innym świecie