reklama

MULTIMAMY - wątek główny

reklama
o matko - to ja chętnie oddam z 10kg!!!!! :-)

black - no, ja też byłam w szoku, że mu tak szybko te zęby wylazły....
szczególnie również kłami byłam zdziwiona, szły mu w bólach, ale szybko - wszystkie 4 w 2 dni...

fajne dziewczyny zdjęcia wstawiłyście :-) :-) super wyglądacie :-)

basenik rzeczywiście ładny i te baseniki na allegro nie są drogie. my mamy odrobinę mniejszy chyba za 49zł

na-tuska - gratulacje :-) ale ekspresowy poród!

ja przepraszam, że mnie tak długo nie było, chociaz czytałam w międzyczasie, ale wyjazdy służbowe.. wczoraj wieczorem zjechałam do domu.
poza tym ciąglę jakas zmęczona i przybita chodzę....

Graz pijany chyba ten gołąb bo nie dotarł :-)

Dominika to się ciesz, bo moja Julka jeszcze 5 nie ma i nic się nie zapowiada. A młodsza mi ząbkuje, więc z dwójką bym miała urwanie głowy :-)

Bry
JA tez z checia oddałabym 10kg ;))) teraz juzzeszłam do wagi sprzed ciąży ale jakbymwazyła 60kg to bym sie nie obraziła...:-D
Co do spania to Daniel zazwyczaj miedzy 19-20 juz spi, Hania miedzy 20-21:dry: a Miki juz spi od 19:30. ja staram sie usypiac ich wiare wczensiej, pozwalam im szalec na dworze by wieczorem padały jak muchy bo odkąde kazde skonczylo 1,5 roku nie śpią w dzien :no: nie chcieli usypiac i tyle... No a rano wstaja koło7-8. takze tez dobrze, choc teraz to Miki mi robi pobudki na cyca kolo 5-6 i nie spi potem godzine i dopiero zasypia, ale juz sie przyzwyczaiłam;-)

Ahoj

Elizka moja Renia jak już się obudzi w nocy to nie śpi 2-3 godziny! :szok:
W dzień też zazwyczaj mało śpi jak na noworodka (2 razy po 3 godziny)...

Ostatnie 2 noce były wyczerpujące, spałam po 3-4 godziny na dobę i to w kawałkach, mam nadzieję, że dziś będzie lepiej.

Cieszę się, że u Ewuni jakoś się "układa" o ile tak można to nazwać... trzymam kciuki, żeby była szczęśliwa.

Moja Kinia szaleje w dzień a i tak późno zasypia. Dziś 21:30 więc nie jest źle.
O dziwo Renia po kąpieli i cycu od razu zasnęła, bo wczoraj od przed 20 do 24 dawała czadu.
Ale nie chwalę, co by nie zapeszyć.

A mam pytanko, poszukuję taniego używanego wózka Graco stadium duo, wyczytałam, że waży 12,7 kg. A nie wiecie ile waży ta wersja sprowadzana glider? Jest cięższy?

Dziewczyny macie nowego moda- mnie :-) Jakby jakieś propozycje czy coś to walić śmiało :-)

Tosiaczku amortyzacja jakaś tam jest, chociaż w poprzednim wózku BabyActive JET, który mieliśmy dla Julki była o niebo lepsza. Z tym, że ja mam wózek używany, a jego stan nie jest najlepszy, może w nowym było by lepiej.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry