reklama
Dominikaak
Aktywna w BB
ja z Turoszowskiej.Przy wielkopolskiej.Myszunia i jak tam nasz spacerek wspólny??Mam jeden przystanek autobusowy do lutomierskiej .Zreszta jak myszunia.
czesc.ja jestem z okrzei, (okolice kasprzaka), jesli jakaś mama ma ochote na wspólny spacer
to prosze o kontakt moje gg 3221798.Mam synka 1,5 rocznego.wiec jeśli masz smyka w podobnym wieku to zapraszam na spacer.pzdr;-)

Nie jestem pewna czy to forum mamusiek z Łodzi jeszcze działa. Sama mam 3,5 miesiecznego synusia i pomijając różne historie jakie nas ostatnio dopadły chciałabym czasem wyjść z nim w nowe miejsca. Ostatnio byliśmy w jaskini solnej na Kościuszki ale może ktoś zna inne takie miejsca w centrum albo jakąś kawiarnię czy inny lokal gdzie bez skrępowania można wejść z maluchem i wózkiem. Myślałam o basenie ale trochę boję się tych wszystkich świństw pływających. Narazie więc będziemy pluskać się w wannie.
Do tej pory chadzaliśmy do manufaktury, ale ile można. Chyba już wszystkie kąty tam obeszliśmy. Proszę niech ktoś odpowie, bo czasem już brakuje mi możliwości pogadania z dorosłą osobą.
Pozdrawiam cieplutko.:-)
Do tej pory chadzaliśmy do manufaktury, ale ile można. Chyba już wszystkie kąty tam obeszliśmy. Proszę niech ktoś odpowie, bo czasem już brakuje mi możliwości pogadania z dorosłą osobą.
Pozdrawiam cieplutko.:-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lilac23, działa działa :-) Zajrzyj na wątek główny - mamusie z łodzi - tam się pochowałyśmy.
Co do miejsc do wychodzenia to teraz będzie można po parkach już trochę pochadzać, bo przy takiej pogodzie to chyba najlepiej i najzdrowiej dla maluszka.
A gdzie mieszkasz? Może umówimy się kiedyś na jakiś wspólny spacer, to będzie nam raźniej ;-)
Co do miejsc do wychodzenia to teraz będzie można po parkach już trochę pochadzać, bo przy takiej pogodzie to chyba najlepiej i najzdrowiej dla maluszka.
A gdzie mieszkasz? Może umówimy się kiedyś na jakiś wspólny spacer, to będzie nam raźniej ;-)
reklama
a ty z kad jestes ? ja mieszkam na okrzei.jesli masz ochote na spacer to zaprazsam , moj maly ma 1,5, roku.