reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Na sygnale !!! - wątek BEZ komentarzy

napisałam do naszej Pyszczek:)- jak sie czuje, jak czuje się malutki Krzyś?
odp. w sumie za chwileczkę:
"ja nawet w miare, ale czekam na info co z malym, Nie umie jeszcze jesc sam i nie tyje. Wczoraj trzymalam go na rekach, Super uczucie!"

napisalam ze zazdroszcze, choc to taka kruszynka, I ze na pewno zalapie co i jak. W koncu ur. sie ciut wczesniej. Pozdrowilam od was wszystkich, i dopisalam info ze po niej urodziły się 4 dzieczynki z czego az 3 niunie 26.11 :)

odp, na mojego kolejnego smska:
"no to super, widzę ze rozpakowywanie ruszylo") Pozdrowienia dla dziewczyn i trzymam kciuki za kolejne dzieciaczki."

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane, mam 2 informacje :-)

Również 26 listopada o 10:29 nasza koleżanka Josephine (druga NIESPODZIANKOWA Mama ;-) ) urodziła przez CC synka - Theophile :laugh2: Waga 3130g :tak:

Druga ważna informacja, nasza Majeczka dzisiaj popołudniu wychodzi razem z Sarą do domku :tak: Obiecała że zajrzy do nas jak tylko się urządzi :laugh2:

Mamy wreszcie wiadomość od Mimozami79! :)

"O godzinie 11,35 urodziłam Hanię przez CC. Waga 4400g, 60 cm, 10 punktów. Cudna! Pozdrawiam grudnióweczki."

Wyściskałam i wycałowałam od BB-ciotek, na co otrzymałyśmy odpowiedź:

"Dziękuję Kochana. Rana boli jak cholera, ale podobno przy drugim cc tak jest! Ściskam mocno".

Ostatnia edycja:
reklama
Mam info od Phelani.

Hej, jestem po ktg, zero skórczów, mały wysoko, ale ginekolog powiedziała że już powinnam urodzić tydzień temu z powodu cukrzycy. Dostałam skierowanie do szpitala, zaraz jadę i zobaczę co powiedzą, nie wiem czy mnie przyjmą z prywatnym skierowaniem. Dam znać.

Napisałam że trzymam kciuki i czekam na info od niej. Odpisała:
Boję się że mnie nie przyjmą i nie wiem gdzie iść czy na IP czy do rejestracji.

Odpisałam że ja bym poszła na IP.
OK, dzięki dam znać co ze mną:). Możesz powtórzyć dziewczynom tylko nie chcę robić paniki. hihi

To tyle, jak coś zdam relację na bierząco.

Do góry