reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

na wesoło :)

No to trochę z innej beczki:

Marzysz o wielkiej wygranej? Nie zwlekaj!
Wyœlij SMS o treœci "ch.. wam w d..." na numer 997.
Do wygrania darmowa jazda polonezem, trzy zdjęcia i dwie bransoletki

P.S. Szansa na wygranš wynosi 90%.

Pozdrawiam

reklama
Oto mój Filemon wchodzący do aparatu :)
filemonekwychodzcyzkompa1ny.png

a tu nic innego niz udziec barani wystający z legowiska Filemona
udziecbarani6va.png

no i cóż.... konkurs na lans już zamknięty... a dopiero teraz udało mi sie osiągnąć zadowalającą formę ....
darka6zd.png

Słów mi brak, Antares, doprawdy...Dlaczego ja nie widzę korony wieńczącej twe czoło, hę...???

Kota-szczerze zazdroszczę. Całe życie miałam co najmniej dwa, a teraz-posucha. Nigdy się nie przyzwyczaję do mieszkania w bloku.

Madzia_S pisze:
Słów mi brak, Antares, doprawdy...Dlaczego ja nie widzę korony wieńczącej twe czoło, hę...???

no widzisz kłerde...staram sie jak moge ... i.... nic ;)

Madzia_S pisze:
Kota-szczerze zazdroszczę. Całe życie miałam co najmniej dwa, a teraz-posucha. Nigdy się nie przyzwyczaję do mieszkania w bloku.

A .... my tez mieszkamy w bloku :) Na 7 piętrze :) Kot wielce zadowolony bo jak nie ma co robić to
zagląda do sąsiadów
filbalkongra3vy.png

pilnuje dzieci na placu zabaw
filbalkonwyskok5xb.png

a jak mu sie nudzi ogląda TV
filemontv5pt.png

Fajnie masz Antares...Mnie się niestety dostało razem z mieszkaniem po babci durne, kudłate bydlę, mieszanina sznaucera ze świnią ;D. Kocham wszystkie zwierzęta (poza łysymi), ale ona mnie doprowadza swoim cielskiem do szału. Marzę o kocie, ale boję sie paskudnego zapachu. Zawsze mieszkałam w domku i zwierzaki po prostu jak czuły, że je natura wzywa, to szły na dwór. Jak mi sunia moja ukochana odwali kitę, to się zastanowię nad mniejszym i nie szczekającym zamiennikiem ;D. Chwilowo swoją miłośc do kociaków wylewam na kota w pracy:

zulus0oq.jpg

zulus28xl.jpg

zulus33sl.jpg

Nosi wdzięczne i wiele mówiące imię Zulus i ma nadwagę, czym sie totalnie nie przejmuje a wręcz ma to gdzieś :D. Lubię, jak kicia ma nadwagę i jest za co złapać... ;D ;D ;D

reklama
Do góry