reklama

Najczęstsze imiona 2006-2009

Jesli bede miec córeczkę bedzię albo:Kalina.Jagoda,Milena,Antosia
Synek:Mikołaj,Antoś,Igor,Seweryn

Kiedyś bardzo podbało mi sie Kinga,Julia-ale teraz tyle tych jJulek....Dla chlopca podobało mi sie Sergiusz..

W moim otoczeniu multum Julek,Oliwi,Gabrysi,Len, dla chłopców Piotruś,Paweł,Filip,Kacper

reklama
Moja córeczka ma imię Zosia - bardzo popularne teraz.
Wśród znajomych to: Pola, Mika, Mia, Melania, Matylda, Martyna, Antosia, Basia, Filip, Franek, Max, Jędrek, Kuba, Mateusz, Marian.

Moj synek ma na imie Mikołaj przez jakis czas mial sie nazywac Antos a z imion dziewczynek zawsze podobala mi sie Oliwka no i Zosia tez calkiem fajne

Mój syn ma na imię Dominik.13 lat temu nie było ono zbyt popularne.
Drugi ma na imię Bartosz i to jest chyba dość często nadawane imię bo w około słyszę tylko o Bartusiach :))

Moją córeczka ma na imię Maja Wiktoria :) w moim otoczeniu najwięcej spotykam imiona dla dziewczynki : Maja, Amelia, Zosia, Aleksandra
dla chłopczyków: Kuba, Kacper, Filip, Bartuś

Ja swojego synka nazwę Jakub Robert a nastepnym razem jeśli to bedzie dziewczynka to Julia Anna:)

Najczęściej to niestety Kuba, Jaś, Adam - ale do Kuby się przyzwyczaiłam i tak zostanie.
Dla dziewczynek Julia:(, Ola, Asia, Madzia.
Postawiłam ':(' ponieważ tez szkoda ze Julia jest czesto spotykane, ale nigdy nie damy imienia dziecku takiego aby sie nidzie nie powtarzało.

reklama
Witam,
z tego co słyszę i czytam to bardzo popularnym imieniem dla chłopca jest Kubuś.Moja teściowa cały czas się upiera przy tym imieniu, ale my stwierdziliśmy, że to zbyt popularne. A ponieważ dawno temu uznaliśmy, że jak kiedyś będziemy mieć dzidzię i będzie chłopiec to dostanie na imię Michaś. I tak się mnie trzyma to imię, że już żadne inne nie wchodzi w grę.No chyba, że będzie dziewczynka-to wtedy będzie Aurelka:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry