reklama
T
Tamarunia
Gość
no wlasnie my tez przemywamy woda, gazik na palec i pojechali. A + T a jak wyplukujesz jej te paste?
tatus Natalki ostatnio z nia sie tak zfajniascie bawi,jeszcze do niedawna niewiedzila co z nia robic,ale w koncu pomysly przyszly,probowal robic to co ja na pocztku,ale ona nie ragowala wiec musial wymylec swoje sztuczki;-) och jak mala sie smieje,chyba wszyscy sasiedzi ja slysza,az piszczy z radosci,uwielbiam jak sie zanosi sliechem
a to uch ostatnie wyczyny,balansowanie na rece
a to uch ostatnie wyczyny,balansowanie na rece

ale fajnnie Natala wyglada!!!! Mój też odkąd Maryś reaguje na jego zabawy to sie lubi nią zajmowac. Piszczy, chichra sie aż człowiekowi wszsytko przechodzi i nachodzi radosć życia!!!! Juz sie nie pamieta okresu noworodkowego i wczesnego niemowlęctwa
tylko ma się przed oczami ta radosną i śmiejaca się istotkę
a ja tak czytam głuszek i Tyś tam napisała ISTOTKE,a ja czytam SIEROTKE i se mysle,co Ty pier...??
)))))))))))))))))))))))))))))))))))a ja tam bym chciala takiego maciupkiego bobo once again i once again i....
zwariowałąś???? - i znowu kolki, 15 kup dziennie, dzień kótry trwa 24 godizny, wieczne płacze, bolące cycki, depresja, rozwalona pipka, jeż między nogami? O nie. teraz jest najfajnieszy okres i od jakiś 2,3 miesiący czuję że to moje dziecko i że jesteśmy dla siebie a nie tylko ja dla niej!!!!!!
reklama
Podziel się: