Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Milla , to najlepiej pogadac z nim,moze on nie wie co ty tak naprawde od niego oczekujesz.Faceci ,obojetnie czy maja 30 czy nawet 40 lat to juz tacy sa- wszystko im trzeba powiedziec wprost,zeby bylo wiadomo,bo do tego im brak wyobrazni.Rozumiem ze nie mieszkacie razem,ale on jest ojcem dziecka...To moze warto sie zastanowic czy chcecie razem byc i jezeli tak to wyprostowac relacje.Ja tez nie dostaje zbyt duzo prezentow od swojego faceta,on jest malo romantyczny,no ale cos-to moja wina,nie mam odwagi powiedziec mu ze chce zeby mi robil prezenty na urodziny,imieniny,albo Walentynki.Zreszta wczoraj jak wrocil z pracy mi przyniosl torcik walentynkowy,a w zeszlym roku nic nie bylo.Wiec chyba coraz lepiej.No i dobra rada- nie badz uparta,jezeli Ci na tym zwiazku zalezy,bo to nic dobrego nie daje,tylko pogarsza sprawe.Milla pisze:Dziewczyny on i niespodzianka albo kolacja??. Jakbym Wam opowiedziała jakie mialam rok temu walentynki to by Wam ręce opadlyWidocznie tak bedzie rok w rok. No cóz. Musze Wam powiedziec ze zadzwonil drugi raz. No to odebrałam, ale jakos nie bardzo sam wiedział co mowic. I sie pytam i co bedziesz tak milczał a ten z tekstem" a co mam mowic" no to ja mu to się rozłącz i się rozłączył. I wiecie co ten facet ma ponoc 31 lat a rozum jak jakies dziecko. On chyba sie nie zna na kobietach. Walentynki to mogłby chociaz w tym dniu cos milego powiedziec, zrobic. A ja tylko ciągle slysze ze on jest w pracy i ze zajęty i nie ma czasu. No rzeczywiscie najpiasc chociaz tego smsa. Dobra moze sie czepiam. Sama nie wiem. Ale czasami czuje sie tak malo wazna
Dzis mam wizyte u lekarza. Zawsze razem jezdzilismy..