Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kasiula matula pisze:my mamy date ślubu wygrawerowana na obraczkach to moze bedzie pamietał
![]()
Millla , bardzo dziwne zachowanie.Kluciliscie sie?Bo tak bez powodu az mi sie wierzyc nie chce.Ja tam tylko jedno moge powiedziec- jezeli Ci na nim zalezy,jezeli go kochasz i chcesz zebyscie byli razem,jezeli takie sytuacje u Was nie sa codziennoscia i nie widzisz jakiegos konkretnego powodu zeby sie w taki sposob zachowywal , to popros go o rozmowe,naprawde.Powiedz mu ze nie chcesz sie klucic ,albo oskarzac go o cos(bo faceci kiedy ich sie oskarza to zaczynaja sie bronic i oskarzac i nic z tego nie wychodzi) Ale wytlumacz ze go potrzebujesz w tej chwili i ze Cie boli ze nawet sie dzieckiem nie przejmuje,popros zeby Ci powiedzial o co mu chodzi i co czuje.Jezeli nie masz odwagi,albo sie boisz ze mozesz wybuchnac,to napisz do niego.Ja tak za zwyczaj robie,bo sie boje ze rozmowa przejdzie w otkryty atak,albo ze nie potrafie sie skupic nad tym co chce mu powiedziec.No i zobaczysz jak zareaguje.Bo tak krotko przed porodem to nie jest dobrze ze odczuwasz takich negatywnych emocji.Musimy starac sie byc spokojne w tym ostatnim okresie,bo tyle roboty na nas czeka- porod,potem nieprzespane noce,nie latwo bedzie,wiec musimy sie naladowac pozytywna energia.Milla pisze:Wiecie co bylam z nim u tego lekarza. Przez cala dorge do niego (lekarza) nie odezwal sie tylko czesc rzucil, nawet mnie nie pocalowal. Potem czekal za drzwiami. Wyszłam o nic sie nie zapytal. W drodze powrotnej nie wydusil ani slowa. Nie zapytał sie czy wszystko dobrze. I co to ma byc za ojciec?????????? Ja to jeb..... nie to nie bez laski ja sie przed nim plaszczyc nie bede. Tylko przykro ze nawet o to nie zapytał.