Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kaśka76 pisze:mój mąż geniusz zablokował konto internetowe. a podobno to ja jestem cienias komputerowy
Mama Boo pisze:No właśnie! A najlepsze jest to, że ja sama nie wiem po co ja takie głupoty gadałam, że odchodzę skoro i tak wiem, że bym tego nie zrobiła. Może po to, żeby się w końcu zmienił..... Nie wiem, ale strasznie się od siebie oddaliliśmy. Nie przychodzi do mnie sam, pocałować, przytulić, nie napisze sam smsa, nie mówiąc już o głupim kwiatku bez okazji..... Ale do niego jak do ściany.........
Dzisiaj napsiałam mu to wszytsko na kartce i zostawiłam w spodniach. Jak zadzwonił, bo maiłam problem z kompem w pracy i musiałam się z nim sknsultować to powiedział, że się przestarszył w pierwszej chwili, że napisałam tam, że już nie wrócę itd. Nawet mnie to ucieszyło, bo to chyba znaczy, że mnie jeszcze kocha, prawda? No i dodał jeszcze, że porozmawiamy jak wrócę z pracy... Znowu o tym samym.......