Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pewnie my cięzarówki tak mamy
Ja lacznie na plusie 9 kg,cycata się zrobiłam ,brzucho mam spory,i troszkę w schabki,i uda mi poszło,dziś mąż się śmiał bo nie mogłam zalożyć skarpetek,a co będzie póxniej????na boso będę dreptać.....a już o pomalowaniu paznokci u nóg nie wspomnę
![]()
A jak maluję paznokcie to masakra - dzidzia skacze jak szalona bo ją zgniatam (a ile się przy tym napocę i nasapię) :-)
.
Ja czuje, ze troche w biodrach , udach i na pupie przybralam, ale wszystko na razie miesci sie w normie.
Zrzucicie po ciazy, zwlaszcza jesli bedziecie na diecie podczas karmienia oraz samo karmienie wlasnie, zwlaszcza nocne zrobia swoje
.Madlen80:
Dziewczyny, nie dolujcie sie, szkoda nerwow!Zrzucicie po ciazy, zwlaszcza jesli bedziecie na diecie podczas karmienia oraz samo karmienie wlasnie, zwlaszcza nocne zrobia swoje
monciaa tylko, ze ja tyje od 17tygodnia. Do 16. nie przytylam ani grama- ale tez nie schudlam. A od 17 do dzis juz lekko ponad 6kg. Dla mnie to sporo, bo waga nigdy mi sie nie wahala i nigdy (poza obecna sytuacja) nie przekroczylam 49kg.
A tu teraz w 9 tygodni ponad 6kg. To tempo mnie przeraza. Inaczej bym na to patrzyla, gdybym tyla od poczatku po trochu. A u mnie tak do 20-21tygodnia po pol kg, a teraz... W 9.miesiacu bedzie baaardzo ciezko- doslownie.
Wszystko dla bobaska.