Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i tez dziwnie sie poczułam
z tym ze ja zaczynałam od 60 kg to juz równa dyszka
z synkiem tyle przybrałam przez cała ciaze a tu dopiero ledwo połowa
a na prawde nie jem duzo tylko tak jak zawsze 

Teri po ciąży będziemy się wspierać i zrzucać zbędne kg! Wiesz ja zauważyłam, że osoby które przed ciążą mniej ważyły, w czasie ciąży szybciej nabierają wagi... a ja nigdy szczuplutka nie byłam i idzie powoli, a też jem jak wcześniej. Oczywiście od wszystkiego są wyjątki.
Jeszcze parę miesięcy i waga będzie spadać. Mam tylko nadzieję, że do 80kg nie dobiję...![]()

. Ale nic dziwnego- brzuch tez mi w czasie tych 2 tygodni tak wywaliło, że w szoku jestem.
ale każdy mi mówi że wszystko idzie mi w brzuszek że nogi i resztę mam taką jak miałam no może jeszcze w biust bo już 2 rozmiary do góry poszedł więc pocieszają mnie że jak będę karmić piersią to kg będą szybko leciały zobaczymy w sumie to lato a ja w lato zawsze chudnę tak juz mam od zawsze odkąd pamiętam stała waga letnia -54/55 kg zimowa 56/60 kg po drugie aerobik mam pod nosem bo 2 bloki dalej jest klub fitness i wiosną zawsze wyrabiałam sobie figurkę na lato 
codzień to większy, ogromniasty się zrobił z dnia na dzień. Juz czekam na rozstepy:-(