madzia128
Fanka BB :)
Nie panikujcie, póki lekarz wam nie powie, że ważycie za mało/dużo, to znaczy, że jest ok![]()
Ja od jutra zamierzam wskoczyć na steperek przynajmniej 2x po 30min! Żeby mi tyłek olbrzymi nie urósła jeszcze przecież 4 miesiące przede mną, według lekarza powinnam tyć 0,5kg na tydzień, a w 9 nie tyć już, więc według niego do przytycia mam jeszcze 6kg co daje łącznie 11 i postaram się zrobić co w mojej mocy, żeby nie było więcej... zobaczymy jak będzie
![]()
a my możemy na steperze ćwiczyć? mi lekarz odradził taki rodzaj aktywności fizycznej, tzn mój lekarz w ogóle jest zdania, że tylko basen + spacery.. a mam steper w piwnicy-kusi

Teraz mam 7kg na plus
Teraz na początku ciąży spadłam z wagi o 3kg, ale już je nadrobiłam, więc zaczynam się bać, co będzie dalej..
potem powolutku delikatne jedzenie i w ciągu miesiąca 8-10 kilo zjechało, potem wróciłam do w miarę normalnego jedzenia, tylko dużo mniejsze porcje i częśćiej no i po 18.00 zero jedzenia i nie było efektu jo-jo, zobaczymy jak będzie po porodzie... najwyżej na spacerach będę większą część dnia spędzać 
Macie jakiś sposób na to? Od lutego chcę chodzić na basen 2 lub 3 razy w tygodniu, ale może macie jeszcze jakieś pomysły??