Palindromea
Fanka BB :)
A to waga elektroniczna? One tak mają. Ja najbardziej wierzę wagom lekarskim (tym starym, dużym, białym)...Oj chyba z moją nową wagą jest coś nie takBo dzisiaj rano się ważę a tu 57.8kg
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A to waga elektroniczna? One tak mają. Ja najbardziej wierzę wagom lekarskim (tym starym, dużym, białym)...Oj chyba z moją nową wagą jest coś nie takBo dzisiaj rano się ważę a tu 57.8kg
A to waga elektroniczna? One tak mają. Ja najbardziej wierzę wagom lekarskim (tym starym, dużym, białym)...
To wyjaśnia - te wagi są strasznie czułe. Wystarczy, ze podłoga nierówna, postawi się w troszkę innym miejscu niż poprzednio - i już waga będzie inna. Najlepiej waż się na jednej (np swojej) i porównuj różnicę od poprzedniego pomiaru. Tak jak mówiła martam&m - jeśli już nieco błędnie pokazuje, to żeby zawsze ważne żeby z równym.Tak i on ma elektroniczną i my w domu tez...Kurde przez te wagi nie wiem ile przytyłam,,,,
To wyjaśnia - te wagi są strasznie czułe. Wystarczy, ze podłoga nierówna, postawi się w troszkę innym miejscu niż poprzednio - i już waga będzie inna. Najlepiej waż się na jednej (np swojej) i porównuj różnicę od poprzedniego pomiaru. Tak jak mówiła martam&m - jeśli już nieco błędnie pokazuje, to żeby zawsze ważne żeby z równym.