• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasza waga;)

reklama
Ćwiczycie ostro :-)
Ja mam inny problem - mega zaparcia :sorry2::wściekła/y: Do kibelka z "tym" problemem chodze średnio 2x w tygodniu .... (albo i raz:zawstydzona/y:)
Od zawsze miałam z tym problem (dlatego wyglądam tak jak wyglądam ... czyt. grubas :zawstydzona/y: i mimo ćwiczeń i stosowania wszelakich diet nie schudne), w ciąży się nieco poprawiło, a teraz znowu :angry::wściekła/y:
Pewnie napiszecie że dieta lekkostrawna, jogurty, mleko z otrębami i inne takie. Rzecz w tym że to na nic :crazy:

Weronikaa chyba nigdy grubasa nie widziałaś że tak o sobie mówisz.
Mi na zaparcia pomaga jedzenie dużej ilości owoców.

A co do ćwiczeń na brzuszek, to mi by się bardzo przydały bo teraz wstydzę się tego wałka wiszącej skóry, ale jakoś nie mam czasu ani ochoty.

Weronikaa - ja też chyba "od zawsze" mam zaparcia - i u mnie to wiem, że to przez nieodpowiednią dietę - teraz, jak nie jem chipsów, tyle słodyczy i napojów gazowanych , jest duuużo lepiej.

reklama
weronika ja też zawsze na to cierpiałam i cierpię.Mnie czasem pomagaja takie domowe sposoby jak wypicie na czczo przegotowanej wody z łyżką miodu ale i tak nie raz zdarzało się ze po kilku dniach bez toalety musiałam robic lewatywę:-(przykre to ale prawdziwe.Jak paliłam to było lepiej bo po fajce zaraz leciałam do WC ale teraz nie chcę juz do tego wracać i muszę coś inszego wymysleć.Teraz np. jestem na diecie (zamiast pieczywa zwykłego jem tylko Wase i ogólnie jem mniej i nic po 18) a i tak od trzech dni Waga stoi w miejscu.wiem dokładnie ze jedna "sprawa" i waga ruszy w dół bo już nie raz tak było.jak jeżdziłam na orbitreku problem był duuużo mniejszy ale teraz nie mogę bo mi się stara kontuzja kolana znów odezwała i musze ja wyleczyć.ehh no ważny jest ruch i odpowiednia dieta ale nie na wszytskich to działa niestety:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry