reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

nasze brzuszki

reklama
Aniam pisze:
Osinko, co ty mowisz, dzis juz jestesmy 3 dni w 36 tygodniu.

ehhh, to z rozpędu :) ganiam między kuchnią a pokojem :) robię obiad, piekę bułeczki i szykuję się na wyjazd na zakupy :) zaraz po 15 podjeżdża po mnie mój mąż i jedziemy po zabawki i słodycze - mam dziś gości - przychodzi koleżanka z 2-letnią córeczką :laugh:

osinko! brzuszek urósł Ci baaardzo, a pamiętasz jak nie mogłaś doczekać się, żeby chodzić w ciążowych spodniach???:)

osinko ładny brzuś widzę że też masz od dołu wyppukłe później trochę prosto i górkę ja mam identycznie z profilu :)

KingaP pisze:
osinko! brzuszek urósł Ci baaardzo, a pamiętasz jak nie mogłaś doczekać się, żeby chodzić w ciążowych spodniach???:)

w sierpniu już obkupiłam się w ciuchy ciążowe, a do końca 6 miesiąca chodziłam w normalnych ciuchach :D szału dostawałam jak widziałam Wasze brzuszki :laugh:

osinka pisze:
w sierpniu już obkupiłam się w ciuchy ciążowe, a do końca 6 miesiąca chodziłam w normalnych ciuchach :D szału dostawałam jak widziałam Wasze brzuszki :laugh:

No to tak jak ja :-) Dopiero przed świętami zakupiłam sobie ciuchy ciążowe :laugh:

reklama
ja już we wrześniu, bo dupka mi urosła, brzuch też, a szkoda mi było pieniędzy na spodnie o rozmiar większe niż nosiłam. Pewnie po porodzie i tak przydałyby się, ale zrobię zakupy poporodowe i będę szczęśliwą mamą :)

Do góry