reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

nasze brzuszki

Bardzo ładny brzuszek ivka76 8) Chyba baki w sam raz ani za duży ani za mały i ślicznie odstaje Ci pępuszek, ja mam taki dziwny wklęsły.

reklama
ivka: ja tez mam okolo 106 :) wiec mamy bardzo podobne brzusie (i pepuszek mamy taki sam) :D a co do opadania, zobaczysz jeszcze opadnie i to zapewne krotko przed porodem skoro do tej pory tego nie zrobil. mi opadl ponad tydzien temu i jak widac (?) :D nadal 2 w 1 wiec tez czekam.. :D

magdalenaB pisze:
ivka: ja tez mam okolo 106 :) wiec mamy bardzo podobne brzusie (i pepuszek mamy taki sam) :D a co do opadania, zobaczysz jeszcze opadnie i to zapewne krotko przed porodem skoro do tej pory tego nie zrobil. mi opadl ponad tydzien temu i jak widac (?) :D nadal 2 w 1 wiec tez czekam.. :D

Widzę, że nie tylko brzusie i pępuszki mamy podobne, ale i ilość dni do końca. Ja już sama nie wiem czy wolę alarm przed terminem i cc z poprzedzającym bólem, czy też ciszę do terminu (15.03) i cc na zimno?!

Ivka76, jakoś takie mamy te brzuszki podbne - takie mam wrażenie :-)

Kasiula
teraz może sobie przynajmniej pedicure zrobić ;D

catherinka pisze:
Ivka76, jakoś takie mamy te brzuszki podbne - takie mam  wrażenie :-)

Kasiula
teraz może sobie przynajmniej pedicure zrobić  ;D

I zasznurować buty bez zadyszki....
I depilację bez patrzenia w lustro...
I.... ;D

reklama
Do góry