reklama

Nasze Brzuszki

Tunia jak na jeden tydzień o dużo urósł ... super :tak:

Villandra mnie też brzuch swędzi i ostatnio też zauważyłam lekką kreskę ( w poprzedniej ciąży na tym etapie miałam już mega widoczną :sorry2:) Bardzo ładny brzuszek

Amandla świetny brzuszek - bardzo malutki i zgrabniutki .

reklama
Angel -wariatko, to tylko rozstęp :P dla pocieszenia mogę zrobić zdjęcie moich i wyslac Ci e-mailem. ahahah. ja mam juz po obu stronach pepka po bokach po kilkanaście... da się z tym oswoic. wolalabym ich nie miec, bo lubilam na plazy paradowac z moim brzuchem no ale... :D z czasem bledną i nie są takie złe. ja juz kiedys pisalam, ze nie wyobrazam sobie np. zeby moj tylek nie miał tych slicznych kreseczek, hahaha. My baby widzimy te całe rozstepy, cellulitis i inne takie dziwactwa w duzo gorszym swietle niz otaczajacy nas ludzie. :P pomysl sobie, ze masz pamiątke do konca zycia od swojego ukochanego bobaska... ze mimo tej kreseczki maz Cię nadal kocha... ze w sumie to i tak wiekszosc zycia ten brzuch jest zakryty :P a po za tym...brzuchy pękają ze smiechu w koncu, nie?:D jestes piękna i przestan jojczyć:P

reklama
wow tyle tu brzuszkow sie pokazalo :-D

Atan - super kreacja, super brzusio, poprostu kwitnaca :-D
Pelandra
- brzusio superasny, a jaki juz ogromniasty
biggrin.gif
a maz to faktycznie szypiorek,:happy2:
Mini - roznica spora , ale twoj brzuszek wciaz jest mini:sorry2:
Monia
- ale ty zgrabniutka jestes i brzusio super sie zaznacza
:tak:barrdzo ladny:tak:
MaMicurina - roznice widac ! brzusio super, a figury tylko pozazdrosic
happy.gif

Angel
- moim zdaniem wygladasz super i niewiem po co to marudzenie ;-):-) a kilogramkami jeszcze bedzie czas sie przejmowac
Anula- ty to faktycznie jak z gazety jakiejs masz ten brzuszek tylko pozazdrosic
Tunia- brzusio sliczny jak zawsze :-) no i ten twoj uroczy pieprzyk:-D
Vill- mi sie Twoj brzusze bardzo podoba - taki okraglutki :-):-D co do swedzenia to mnie brzuchol straszliwie swedzi, roztepow jeszcze nie widac ale obawiam sie ze juz niebawem sie pokaza....
Amandla- slodki brzusio taki zgrabniutki :-)
Ewstra- bardzo fajny i zgrabny brzusio:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry