reklama

Nasze Brzuszki

Ewstra śliczny brzuszek
dziewczyny ja mam rozstępów na brzuchu tyle i to chyba od 4 miesiąca, że już się przyzwyczaiłam, jednak nie mogę się pogodzić z tym na udach... od niedawna coś się tam kroi i aż kupiłam mustelę z nerw

Amandla teraz zobaczyłam Twój brzusio - śliczności :-) i pomyśleć, że już 32 tydzień

Ostatnia edycja:
reklama
MaMicurina -z czasem mozna sobie ładnie wmówić, ze to pamiątka ;-))) mam wprawę, można. Chociaż było ciężko oswoic się z myślą, ze szczupla kobitka, sprawna, energiczna, lubiąca wygibasy itp...moze miec kreseczki - no niestety. :P jak to mówi moja mama "jak nie urok to s*aczka" :P życ z tym trzeba więc cóz innego pozostaje jak pokochać? to lepsze niz cale zycie oplakiwac i marudzic na widok "pamiątek" :P

Amandla hehehe no była cała akcja :-D

Manta uwielbiam Cię, dzięki :-D :-D

Kamila oj tam oj tam :sorry:

Ja wiem, że to ciało juz jest tak dalekie od ideału, ze nie powinno mi robic roznicy..i wlasciwie te kg juz mi zwisaja bo naprawde, naprawde jak nigdy w zyciu mam zamiar sie zabrac za siebie.. ALE .. nosz w tym wszystkim juz naprawde myslalam, ze unikne rozstepow na brzuchu.. Nóg i dupy itak nie odslaniam, brzucha tez..no ale nadzieja jeszcze jakas zostala, ze kiedys bede mogla :sorry: A teraz to juz wogole do chrzanu jestem, ani figury ani ładnej skóry... Eeee Dorianie gdybym ja Cię tak nie kochała :-D

dziewczyny, olać rozstępy, teraz są takie metody ich likwidowania, że naprawdę można się ich pozbyć, a najważniejsze, żeby dzieciaczki się szczęśliwie donosiły:) Myślicie, że te wszystkie aktorki i modelki co były w ciązy nie dorobiły się rozstępów? Ze wszystkim można walczyć, kwestia tylko uporu, czasu i niestety ceny, ale można!

Atan, ale Ci zazdroszczę tego 34 tygodnia, zawsze to już 7 dni do przodu:D

Angel nie smutaj, naprawdę można po ciązy doprowadzić się do porządnego stanu "sprzed", tylko więcej pracy to wymaga, ale wszystko jest w zasięgu:) Moja siostra przytyła ponad 20 kg , a teraz wygląda super, ćwiczenia, dieta , zabiegi i nie widać, że kiedyś tu i tam zwisało cokolwiek:)

poczytajcie sobie i po ciąży jak któraś nie będzie mogła pokochać swoich "pamiątek " to warto rozważyć zabiegi:
http://rozstepy.info.pl/2011/12/30/zabiegi-na-rozstepy-nas-brzuchu/

Ostatnia edycja:
Atan u Ciebie to już tylko czekać aż sie obniży, bo innych zmian rzeczywiście nie widać. Dorobiłaś się pięknej piłeczki i chyba już za wiele się nie zmieni ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry