Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Nova no wlasnie moj brzuszek jest nisko - i dzis sie czuje jakbym miala dostac bolesnego okresu, niech maly sie trzyma lepiej do srody wtedy mam wizyte i bede wiedziala czy cos sie dzieje czy nie - narazie leze i ruszam sie tylko do kuchni i lazienki.
Hm szkoda ze nie mam zdjecia jak moj byl wyżej, tak dla porownania. a moze moj syn ma duza glowe i nie wejdzie cala w miednice? heh
Co i rusz mam bole, co jakis czas skurcze, do tego chodze na szerokich nogach i wygieta do przodu, czasem czuje jak mi uderzy, jesli tak to ozna nazwac, w kosc w miednicy.
Tesciowa mnie wygania do lekarza bo twierdzi ze to nie jest normalne a ja ciagle mam nadzieje ze zaraz porod sie zacznie :/ jutro mam wizytę u lekarza, ciekawe co na to powie
szczęściara, rajani brzuszki już robią niezłe wrażenie, ale te dolegliwości które opisujecie to chyba dotyczą większości kobiet. Mam nadzieję, że na waszych wizytach będzie wszystko ok. i dotrwacie do swoich terminów.