mb89
Fanka BB :)
ja też nie mam rozstępów. I trochę się obawiam bo za bardzo nie wiem czego się spodziewać. Niem mam na ciele żadnego rozstępu i nie chcę żeby teraz za te wszystkie lata wstecz mi powyskakiwały
Smaruje się naprzemiennie oliwką z bambino i kremem z Dax perfecta mama. Skóra jest dobrze nawilżona, ale kto wie...;-)

Ja smarue sie maslem dla mam z hipp i narazie jestem zadowolona.W pierwszej ciazy oliwka w zelu leciala z J&J ale teraz za cholere nie moglam jej znalezc.Mi waga tez pieknie leciala przy karmieniu ale jak przestalam niestety jadlam jak wczesniej i wzrastala powoli ale systematycznie...Co do teraniejszego wygladu to tez jestem na etapie porodu z Victorem no ale zaczynalam z waga o 10 kg wiecej,dlatego teraz zaczelam bac sie rozstepow.Ja je mialam na udach jeszcze z wieku nastoletniego jak szybko roslam i tam mi nie wadza.Boje sie tylko tego brzucha bo widzialam co ciaza moze z nim zrobic
więc S i M leżą jak ulał przed ciążą XS i rozmiar 34 ....w orsayu ... 
Mozna je wybielic ale nic wiecej niestety.Zapobieganie to tez jak walka z wiatrakami bo jak ma sie predyspozycje to zadne boze nie pomoze niestety.Pamietam kumpele jak byla w ciazy jako 19 latka pieknie wygladala do samego konca prawie.Nagle jednego paskudnego dnia wstala ,brzuch skoczyl i bylo po ptakach a to byl tydzien przed porodem...wiec nigdy nic nie wiadomo.
i będziemy takie lachony że szok
ale ty ślicznie wyglądasz i masz zgrabniutki brzuszek