• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze brzuszki ..

reklama
Dziekuje wam bardzo dziewczyny. Naprawde potraficie dowartościować. Zwłaszcza, że od męża słyszę ciągle tylko, że jestem jego kochanym grubaskiem lub słodziutką ciężaróweczką. :-D :-p Ale jak na niego to i tak całkiem nieźle bo generalnie to komplementów prawić nie porafi zupełnie.

Sonia, aż pozazdrościć :-) ja trochę "większa" jestem od ciebie, to i też brzuch mam większy a mąż się nabiją, że niedługo za kierkę nie wejdę :-D

Sonia, aż pozazdrościć :-) ja trochę "większa" jestem od ciebie, to i też brzuch mam większy a mąż się nabiją, że niedługo za kierkę nie wejdę :-D

A to pacnij go w łeb za takie głupie żarciki. Nie można nabijać się z ciężaróweczek. My tu odwalamy kawał dobrej roboty, pracując jako pełnoetatowe inkubatorki a oni sobie jaja z nas robią.;-)

Dokładnie dziewczyny, mój tez mówi że Grubasek, ale ja to mówię takiej kobitce z kursu żeby coś powiedziała rodzince a szczególnie swojej mamie, bo ona ma jakąś chorobę żył i ma meeeega wielki już brzuch i prawie się ruszać już nie może poza chodzeniem, a oni jej niebyt wartościujące teksty przekazują, i to aż przykre...

reklama
sofianka ależ ty laseczka jesteś :cool2::cool2:a to pierwsze zdjęcie bomba !!! piękne, po prostu piękne <3 ty w białej sukieneczce, słońce i woda w tle... bajka ! aż się rozmarzyłam, super pamiątka

chciałabym wskoczyć w sukienkę tak jak ty ale moją lewą nogę tak przyatakowały żylaki że chyba całe wakacje spodni nie zdejmę, baaa na pewno nie zdejmę :( nie mogę patrzeć na swoją nogę, a jeszcze jedziemy nad morze w lipcu, ehh będę się smażyć na plazy w rybaczkach i bluzce bo brzucha w upał też nie odsłonię przecież :( ciężkie lato mnie czeka i później zabiegi na tę nieszczęsną nogę. zazdroszczę tym które nie mają tego problemu i mogą sobie krótkie spódniczki, sukieneczki zakładać

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry