• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze brzuszki :)

reklama
Femme faktycznie wyrosl jak na drozdzach :-P

Indictu wrzucamy zdjecia brzuszkow a nie wymiary 90/60/90 :-P pomylilas watki :-P

Wstawie wiec i ja z dzisiaj brzuch swoich piecioraczkow :-P

Załączniki

• 1408967434186.jpg
    1408967434186.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 71
  • 1408967446186.jpg
    1408967446186.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 66
Agulqa, to ty jestes 2 TYG do przodu przede mna, ni tu dopuero 20 leci (dokladnie 19 tydz I 3 dni). A take serio to mi sue wydaje, ze teraz mi ten brzuch take zaczal szybciej rosnac, z dnia ba dzien mi sie wydaje coraz wiekszy. Niestety nie tylko brzuch, z braku ruchu uda mi przytyly I zrobily sie take bezksztaltne :(
Strasznie mi brakuje fitnessow :)

Indi ja tez widze ze tyje. Moze nie robie sie bardzo ulana ale dupka bioderka i uda dostaly w kosc. Na szczescie moj Ł mowi ze jak tylko bedzie mogl bedzie zostawal z bobasem zebym ja mogla pochodzic na jakies cwicxenia i zrzucic kg po ciazy ;-) znalazlam tez ok 15km od domu zajecia na basenie dla noworodkow i planuje chodzic z moja mala rybka ;-)

Indi a jak z tą bakterią, udało się wytępić?? Robiłaś jakiś posiew kontrolny?

U mnie ostatnio z dnia na dzień waga większa i w ogóle jakaś taka nabita byłam aż do dzisiaj - rano kilogram mniej i nawet brzuch mniejszy, nawet P potiwerdził. Ale ważę już ok. 60 kg a startowałam z 56 przed ciążą.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry