Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Agulqa, to ty jestes 2 TYG do przodu przede mna, ni tu dopuero 20 leci (dokladnie 19 tydz I 3 dni). A take serio to mi sue wydaje, ze teraz mi ten brzuch take zaczal szybciej rosnac, z dnia ba dzien mi sie wydaje coraz wiekszy. Niestety nie tylko brzuch, z braku ruchu uda mi przytyly I zrobily sie take bezksztaltne
Strasznie mi brakuje fitnessow
Indi ja tez widze ze tyje. Moze nie robie sie bardzo ulana ale dupka bioderka i uda dostaly w kosc. Na szczescie moj Ł mowi ze jak tylko bedzie mogl bedzie zostawal z bobasem zebym ja mogla pochodzic na jakies cwicxenia i zrzucic kg po ciazy ;-) znalazlam tez ok 15km od domu zajecia na basenie dla noworodkow i planuje chodzic z moja mala rybka ;-)
Indi a jak z tą bakterią, udało się wytępić?? Robiłaś jakiś posiew kontrolny?
U mnie ostatnio z dnia na dzień waga większa i w ogóle jakaś taka nabita byłam aż do dzisiaj - rano kilogram mniej i nawet brzuch mniejszy, nawet P potiwerdził. Ale ważę już ok. 60 kg a startowałam z 56 przed ciążą.