Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hak chodziłam prywatnie przy oli tez nie miałam tak dokładnie wszystkiego badanego. Płaciłem za wizytę żeby było wszystko na fest a tam było łapu capu wszydtko
Ja chodzę do Luxmedu i tam mam tylko ważenie i usg przez brzuch. Badanie na fotelu miałam tylko raz w 12 tyg jak poszłam do takiego lekarza starej daty przy nagłej awarii związanej z rumieniem w żłobku.
Suseł, ja też w Luxmedzie i też we Wrocławiu zawsze miałam mierzone ciśnienie, wagę, od 2 wizyt mam u położnej słuchanie tętna dziecka, usg przez brzuch mam od 20tyg i na każdej wizycie mam sprawdzanie szyjki i śluzu. Na ostatniej wizycie miałam jeszcze przez położna pobraną cytologię, bo mijał mi rok od poprzedniej.
Ja cytologię też miałam robioną, dostałam też skierowanie na USG piersi ale jakoś jeszcze tam nie dotarłam. To chyba wszystko zależy od lekarza, mój widocznie pracuje inaczej. Ale nie narzekam, wierzę że jakby coś było nie tak to na pewno szybko by zareagował. Teraz jak będę za tydzień to poproszę o normalne badanie na fotelu bo chyba jakaś infekcja mi się wdała...
Dziewczyny- z innej beczki trochę, co myślicie o zaszczepieniu się na grypę teraz na jesień?
Połowa mojej rodziny rok temu się szczepiła i wszyscy zachorowali na grypę ale jakaś ciężką odmianę z wysoką gorączką i przez 3 tyg się leczyli. Lekarz jakiś im powiedział ze to przez szczepionkę
W ciąży szczepienia to raczej nie są wskazane, chyba, że korzyści przeważają nad ryzykiem. Grypa tak szybko mutuje, że ja nie widzę sensu, ale to już Twoja decyzja ;-)