reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki :)

Jusia coś tam już odstaje :))) Super :) Przy pierwszej ciaży powoli wywala. Ja przy poprzedniej to w 3 miesiącu byłam płaska jak deska.

Perelka no, u Ciebie już pokaźny... :)))))

Doggi super brzusio ale widzę , że tylko brzusio masz ładnie z przodu. Ja to się tak ulewam dookoła :)

reklama
doggi- fajny brzuszek

Ja mam mieszane, co prawda w dżinsy wchodzę, ale guzika już nie zapnę i tak jest z innymi spodniami, zalezy gdzie się wybieram. Jak siedze w domu to chodzę w dresie typowo ciążowym, wygodnie mi w nim po prostu.

AZA no właśnie wszystko idzie do przodu, nawet boczki mi wyssało. Z Olą miałam taki sam, wszyscy mówili że ładna piłeczka jak na chłopca, a tam ewidentnie laska była ;)

nieobecna ja nie mam żadnych ciążowych, ale spodni juz nie noszę bo juz nawet zamka nie zapne bo z odpietym guzikiem latałam ale zamek odpiety juz nie ogarnia i mi z tyłka spadają ;)

Ja mam jeansy ciążowe ale jeszcze wieeeeeelkie. Nadal mieszczę się w normalne ubrania, tylko jak siedzę to mnie lekko piją. Prawie całą pierwszą ciążę przechodziłam w sukienkach bo gacie ciążowe mi leciały z tyłka, teraz też pewnie tak będzie. Ewentualnie legginsy ciążowe i tuniki. Szkoda tylko, że te ubrania takie drogie. :/

Też już chcę brzuszek!

To ja z Olą nic ciazowego nie miałam chodziłam w sukienkach i legginsach ale normalnych nie ciążowych ;) ale jak już wspomniałam na początku rósł bardzo szybko, bałam się co to będzie później ale w 6 miesiącu przestał rosnąć i juz do porodu obwód był taki sam ;) dzięki temu wszystkie ciuchy mi pasowały :D

reklama
Do góry