reklama
Ja juz napisalam do WIoli na gg ale narazie mi nei odpisuje,,ciekawe tylko czy trzeba cwiczyc przy tych tabletkach bo z tym bedzie gorzej.
...ja tez od dzisiaj koniec ze slodyczami i cala reszta....az mnie nosi dzisiaj z glodu hehe zeby cos przekasic
ale bede twarda...widzialam bieznie dzisiaj z przeceny i kurcze chyba namowi meza zeby mi kupil,wtedy moge tak jak Kocia cwiczyc i czytac albo ogladac tv;-) 
...ja tez od dzisiaj koniec ze slodyczami i cala reszta....az mnie nosi dzisiaj z glodu hehe zeby cos przekasic
ale bede twarda...widzialam bieznie dzisiaj z przeceny i kurcze chyba namowi meza zeby mi kupil,wtedy moge tak jak Kocia cwiczyc i czytac albo ogladac tv;-) 
Oj bieznia to nie dla mnie, nienawidze biegac. Ale rowerek jest i jezdze codziennie, no moze prawie, ale czeste orawie. A ostatnio podsunelam mezowi zeby przeniesc rowerek do salonu, co bym mogla jezdzic i tv ogladac, ale si etylko w glowe popukal, to chyba znaczylo ze nie;-)
Na razie jezdze i czytam, tez jest ok
Na razie jezdze i czytam, tez jest ok
reklama
Podziel się:
Kochana, ja nie chce schudnac bog wie jak, ale tak zeby bylo tak jak przed ciaza, pare kilo tylko