reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Kurczątko,ja tez przytyłam
:-( buuu,to wszystko przez to że jem jak głupia i wogóle sie nie ograniczam....ale do świąt chyba ogranicze słodycze i tuczniki jak napisała WIKI
Mówię wam,jaka ze mnie sie krowa zrobila...
:-( buuu,to wszystko przez to że jem jak głupia i wogóle sie nie ograniczam....ale do świąt chyba ogranicze słodycze i tuczniki jak napisała WIKI
Mówię wam,jaka ze mnie sie krowa zrobila...E tam Olu,na pewno przesadzasz
A ja znowu odwrotnie z tym jedzeniem-np.dziś wypiłam trzy kawy,ze dwie herbaty,sok z pomarańczy i cytryn,zjadłam dwie bułeczki maślane i kotleta mielonego...T o ostatnie z musu i rozsądku...
A ja znowu odwrotnie z tym jedzeniem-np.dziś wypiłam trzy kawy,ze dwie herbaty,sok z pomarańczy i cytryn,zjadłam dwie bułeczki maślane i kotleta mielonego...T o ostatnie z musu i rozsądku...
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
kocia,my jak zwykle nocne marki;-)
ojjjj,niedobra ty,taki szczuplasek i tak mało je....a sio do lodówki nocna wyżerke sobie strzelić!;-)
ojjjj,niedobra ty,taki szczuplasek i tak mało je....a sio do lodówki nocna wyżerke sobie strzelić!;-)

Ja jade dzisiaj kupic rowerek jednak bo na ta bieznie to miejsca nie mamy niestety:-( ...Takze dolacze do grona rowerowych mamusiek:-) ,a i moge dzisiaj ogladac moje seriale i cwiczyc..przyjemne z pozytecznym to mi sie podoba

reklama
Podziel się:
Bo jeszcze się zapali do tego...;-)